Menü
Telefonszám
Kapcsolat

SEO Tanácsadás: hatástalan a linképítés, ha a tartalmi hibákat nem javítja ki azonnal

Sokan abban a tévhitben vannak, hogy csupán linképítéssel a Google kereső élmezőnyébe lehet kerülni. Ez óriási tévedés! A gyenge minőségű tartalom akármennyi jó minőségű linket kap, rendkívül lassan halad a találati listán. Egy szinten megreked, aminél előrébb már nem is kerülhet. Vásárolt már linképítő csomagot, de nem hatásos? Nincs megelégedve az eredménnyel? Ellenőrizze weboldala minőségét a SEOZSENI SEO Audit szolgáltatással

Linképítéssel nagyon gyorsan és dinamikusan lehet a Google kereső élmezőnyébe kerülni. Ami naponta több száz, akár több ezer extra látogatóval jár. Nagyon olcsón - hiszen önerőből is a Google kereső élmezőnyébe lehet jutni. Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást.

El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

A Google rangsorolás alapja a felhasználói élmény. Ha a látogatók azt kapják a weboldalon, amire keresnek, szívesen töltik idejüket a weblapon. Ellenkező esetben 30 másodpercen belül kilépnek az oldalról. A minőségi tartalom tehát azt jelenti, hogy a weboldal szövege látogatóknak fontos információkat, tudást, tippeket, trükköket, tanulmányokat - azaz élményt nyújt.

Amikor a látogatók egy nagyon jó cikket találnak, örömmel osztják meg a hasznos tapasztalatokat weboldal, blog, közösségi médián keresztül. Ezért egy jó cikkre számos értékes link hivatkozik. Minél több és jobb link hivatkozik egy weboldalra, annál hitelesebb és megbízhatóbb forrás az adott témában. Ezt a folyamatot lehet gyorsítani etikus linképítési technikákkal.

Hideghuzany: hatástalan, gyenge a linképítés. A megvásárolt linképítő csomag ablakon kidobott pénz?

Van egy óriási probléma a piacon megtalálható SEO ajánlatokkal. Ugyanis ezeknek 90%-a csak linképítésről szól. Könnyen el lehet adni, mivel önerőből hatalmas áldozatok árán lehet sikeresen linkeket szerezni. Ki szereti az idejét naponta 1-3 órányi monoton, unalmas és fárasztó linképítésre fordítani? Ezért a vállalkozók előszeretettel vásárolnak kisebb-nagyobb linképítő csomagot.

Utána kiderül, hogy a megvásárolt csomag hatása megkérdőjelezhető, vagy egyáltalán nem érezhető.

DE EZ NEM AZ ÖN HIBÁJA!

Csak az igazán profi SEO szakemberek merik felvállalni, hogy a linképítés könnyedén lehet hatástalan. Hiszen a Google rangsorolás alapja a MINŐSÉGI TARTALOM. Csak ezt követően lehet hatékony a linképítés. Képzeljen el egy autót. Gyönyörű, bivalyerős, azonban van egy problémája: nincsenek kerekei. Akárhogy tuningolja autóját, kerekek híján nem fog előre haladni. Ebben a képben a minőségi tartalom jelenti a kerekeket.

A minőségi tartalom alapja a jó minőségű kulcsszavak - és a kulcsszavakhoz tartozó szemantikus kifejezések

A Google mesterséges intelligenciája értelmezi azt a szöveget, amit az Ön weboldalán „olvas”. A Google élmezőnybe kerülés folyamata egyáltalán nem bonyolult. Azonban rettentően időigényes feladat. Minden arról szól, hogy milyen mennyiségben és minőségben szerepelnek a kulcsszavak és a kulcsszavakhoz tartozó szemantikus kifejezések a weboldala szövegében.

A tartalomépítés és a linképítés egyaránt a kulcsszavakra épül. Az emberek különböző kifejezéseket írnak a keresőbe. Ezt nevezzük kulcsszónak. Amikor egy weboldal egy témával aktívan foglalkozik, tucatnyi témába vágó cikket publikál. Nyilvánvalóan ezekben a cikkekben gyakran szerepelnek a fő kulcsszavak. Ha valaki ír egy jó cikket egy témáról, elkerülhetetlen, hogy ne szerepeljenek a cikkben a témába vágó kifejezések.

Például ha valaki Christiano Ronaldo-ról ír egy cikket, szerepelni fog benne a „Real Madrid”, „foci” esetleg „futball” kifejezés is. Ezek azok a kifejezések, amelyek szorosan kapcsolódnak a kulcsszavakhoz. A modern algoritmus tisztában van a szavak jelentéstartalmával. Tudja a Google  algoritmusa, hogy a dinnye gyümölcs, a labrador kutya és így tovább.

Itt a megoldás: SEO Audit. A SEOZSENI megvizsgálja a weboldalát és kijavítja a tartalmi hibákat

A SEO Audit nagyon egyszerű. Ez a csomag a következőt tartalmazza:

  • #1.) Fő kulcsszó: Ön megadja a kedvenc kulcsszavát.
  • #2.) Kulcsszó kutatás: A SEOZSENI megkeresi a kulcsszavakhoz tartozó szemantikus kifejezéseket.
  • #3.) Teljes technikai ellenőrzés: a mai hatékony SEO szabályok szerint a SEOZSENI megvizsgálja, hogy a kulcsszavak szerepelnek-e a fontos HTML elemekben (címsor [TITLE], főcím [H1], alcím [H2-H3], meta leírás, félkövér-dőlt-aláhúzott kiemelések, képaláírások és belső linkszövegek), kulcsszó sűrűség vizsgálat, mobilbarát megjelenés, stb...
  • #4.) TOP10 összehasonlítás: a technikai ellenőrzést elvégzi a SEOZSENI a Google első 10 találatával. Ezután az eredmények összehasonlításával egyértelműen megállapítható, hol van túlkapás és hol van hiányosság.
  • #5.) MEGOLDÁS: e-mailben kap egy titkos linket és egy jelszót. A titkos linken megnézheti a hibajavítási kézikönyvet. Lépésről lépésre le van írva, hogyan javíthatja a feltárt hibákat.

Ne aggódjon, Ön is képes használni

A SEO Audit használata gyerekjáték. Önnek csupán annyi a feladata, hogy megadja kedvenc kulcsszavát. Amint elkészült az elemzés, kap egy fontos e-mailt és egy SMS értesítést. Az e-mailben kapott titkos linkre kattint és beírja a jelszót.

Ekkor látja a terjedelmes kézikönyvet. Részletesen, érthetően le van írva, hogy Önnek mit kell kijavítani. Ezután belép weboldala szövegszerkesztőjébe és az útmutatás alapján rövid idő alatt tökéletes minőségű tartalmat készíthet.

Fontos, hogy a kézikönyvet bármikor megtekintheti. Nem e-mailben kapja, így nem fog idővel elveszni az értékes útmutatás a sok levélszemét között. Tegye könyvjelzőbe az oldalt így bármikor megnézheti.

Érdekes, mennyibe kerül?

Kellő hozzáértéssel a HTML elemzése nem tart sokáig, 1 óra alatt elvégezhető. Ez azonban csak a fő kulcsszavakat érinti. A szemantikus kifejezések megtalálása ennél jóval összetettebb feladat. Önnek elemezni kell a Google legalább első 10 találatát. A teljes körű elemzés miatt weboldalanként 1-1 órát tölt a monitor előtt.

Eddig 11 unalmas, fárasztó órát töltött a monitor előtt. De még csak most kezdődik az igazi feladat. A jegyzetei alapján össze kell hasonlítani weboldalát a TOP10 weboldallal. 2-2 órát tölt azzal, hogy egyenként összevesse weboldalát a konkurensével. Majd újabb 4 fárasztó óra, amíg az összehasonlításokból valami használható adatot ki tud nyerni.

35 óránál tartunk, amikor végre már összeáll a kép. De hogyan fogja alkalmazni? Guglizás, keresgélés, számtalan SEO cikk átolvasásával biztosan elmegy legalább 6 óra az életéből. Gyors összeadás: legalább 41 órát vesz el életéből az a SEO Audit, amit a SEOZSENI nyújt Önnek.

Önnek mennyit ér meg 41 óra? A munkától, családtól vagy a szabadidőből fogja elvenni ezt a 41 unalmas, fárasztó és gyakran idegesítő órát? Számoljon egy kicsit: tegyük fel, hogy az Ön munkában eltöltött ideje legalább 5 ezer forintot ér. Ebben az esetben 205.000 forint értékű munkaidő a költsége az elemzésnek, amit önerőből végez el.

Ez igazán alacsony összeg, ennél jóval többet ér a vállalkozók többsége. Nagyon egyszerű: éves bevétel osztva a munkával eltöltött órák számával. Sokan meglepődnének, ha tudnák, micsoda magas szám jön ki. Gyakran kiderül, hogy egy „egyszerű” kisvállalkozásban a vezető „óradíja” akár 10 vagy akár 20 ezer forint, de ennél jóval több is lehet. Egy ilyen fontos ember 410.000 - 820.000 forint értékű munkaidőt veszít azzal, ha saját maga végzi el az elemzést.

Önnek nem kell 800 ezret fizetni ezért a csomagért. De még 300 ezret sem. Hihetetlen, de a „SEOZSENI SEO Audit” csomag ára csupán 29.990 forint.

Miért nem hagyhatja ki ezt a vásárlást?

A fáradtságos munkával megszerzett pénzről lemondani nem jó érzés. Ha a csomag árát elutalja, az bizony egyfajta fájdalommal jár. Azonban sokkal nagyobb fájdalommal jár, ha ezt a pénzt megtartja. Elsősorban azért, mert mindenféleképpen le fog mondani erről a pénzről. Így vagy úgy, de meg fogja fizetni ennek az összegnek az árát.

Minden egyes hónapban elveszíti ezt az összeget. Sőt, ennél sokkal többet veszít. Hiszen az első helyen levő versenytárs zsebeli be a kattintások 43,2 százalékát. Az első öt találat a kattintások összesen 74,4 százalékát teszi zsebre. Ez azt jelenti, hogy az Ön célpiacának HÁROMNEGYEDE kattint az első 5 honlapra és a kattintások csupán negyedén osztozik sok száz honlap.

Ez egy nagyon okos ötlet

A csomag megrendelése jót átgondolt, logikus lépés. Eddig lemondott a jól megérdemelt bevételekről. A versenytársak előnye miatti „meg nem keresett bevétel” komolyan csökkenti cége versenyképességét. Az élmezőnyben egyetlen helyezés javulás is százezres extra bevételt eredményezhet. Például a hatodik helyről az első helyre jutás után várhatóan tízszeresére nő a látogatók száma. Ez a bevétel az Ön zsebébe kerül. Ezt a pénzt ma is elköltik az Ön leendő vevői. De nem Önnél, hanem egyik irigykedve nézett versenytársánál.

Az én hibám, ha valamit nem mondtam el érthetően. Hatalmas mennyiségű információt kell Önnek átadni ahhoz, hogy megértse, milyen komoly tétje van a keresőoptimalizálásnak. Vegye fel velem a kapcsolatot és kérdezzen bátran.

Ne habozzon, mert a csomagok elfogynak. Vágjon bele most:

IGEN, megrendelem a „SEOZSENI SEO Audit” csomagot 29.990 forintért >>>

Mi fog történni a megrendelő gombra kattintás után?

  • #1.) Megrendelés kitöltése: töltse ki értelemszerűen a megrendelő lapot.
  • #2.) Fő kulcsszó: a SEO Audit egy kulcsszóra vonatkozik. Ezt Önnek kell megadni a megrendelés során.
  • #3.) Gyors utalás: sokkal jobban fáj a pénz megtartása és a vásárlás kihagyása, mint a „pénz elvesztésével” járó gyors utalás. Díjbekérőt kap PDF formában + utalási segítséget e-mailben.
  • #4.) Számla és SEOZSENI VIP tagság aktiválás: az utalás után a rendszer automatikusan küldi a számlát PDF formában és aktiválja Önnek az örökös SEOZSENI VIP tagságot.
  • #5.) Tartalmi elemzés 2 munkanapon belül: az utalás után pár munkanapon belül elkészül a tartalmi elemzés. Az útmutatásokat tartalmazó e-mailt elküldöm Önnek és átbeszéljük a módosításokat.

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.