Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Anita gyógypedagógus tart órát Kaposváron

Felsőfokú tanulmányaim során tanítói, gyógypedagógiai tanári (oligofrénpedagógiai és autizmus spektrum pedagógiája szakirány), Waldorf tanári, közoktatási vezetői végzettségeket szereztem, közel húsz éves pedagógiai tapasztalattal rendelkezem.

Óvodás gyermekektől a szakiskolás korú tanulókig egyaránt végeztem fejlesztő tevékenységet.

Jelenleg a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény egyik autizmussal élő tanulókból szerveződött csoportjának osztályfőnökeként dolgozom.

A fejlesztő tevékenységeket mindig a sérüléseknek megfelelő szükségletekhez igazítom, figyelembe veszem az életkori sajátosságokat, és minden esetben az erősségekre építve a hiányosságok pótlására törekszem.

Autizmussal élők esetén fontos szempont számomra a tanulás specifikus támogatása, az önálló tanulási és életvezetési stratégiák kialakítása, mivel ezt vélem a felnőttkori önállóság egyik alapkövének.

Szülők, testvérek, nagyszülők, hozzátartozók számára a speciális igényű gyermekkel kapcsolatban felmerülő problémák megbeszélésével, tanácsokkal szeretném a családok mindennapi nehézségeit enyhíteni.                   

Amiben Segítséget Tudok Nyújtani:

  • -Komplex gyógypedagógiai fejlesztés
  • -Autizmussal élő személyek komplex gyógypedagógiai fejlesztése
  • -Autizmus-specifikus terápia /fejlesztés
  • -TEACCH (Schopler, Mesibov 2008) szemléletű megközelítéssel
  • -Tanácsadás autizmussal élő személyek családtagjai számára

-Elérhetőség-

Molnárné Hoffmann Anita

Gyógypedagógus Kaposvár

Forrás: gyogypedanita.hu, 2019-03-07 20:03

 

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.