Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Rádiójátékok online: Létezik egy különleges online rádió

Tömérdek népszerű zene egy különös online rádióban - rádiózás

Online rádióhall - Roppantul csodálatos, hogy az online rádióban 20 műsorvezető munkálkodik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Korunkban már számos helyen található érzékenyítő rendezvény. Javaslatok a Lépés Rádió online rádió weboldalon. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a sérült egyének világát. Ebben segít a kivételes online rádió.

Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Az online rádió (magyarországi rádiók) közösségének meghatározó, hogy a nép többi rétege jobban megismerje látássérült embertársát. Alapvető feladata az ismert online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni tehetségüket.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-09-26 17:25

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.