Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Részecskeszűrő, kardántengely csere

A részecskeszűrő, kipufogó készítés javítása irdatlanul magas díj. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

Szűrőrészecske Féktárcsa - A részecskeszűrő regenerálja magát. Csakhogy ehhez intenzívebb fordulatszámon kell vezetni huzamosabb ideig. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon kereshető még több tudásbázis. A regenerálódás folyamata elindul, a részecskeszűrőben meglevő szennyeződés kiég. A részecskeszűrő baja javarészt 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez nagyrészt a személygépkocsi igénybevételétől függő. Akik kimondottan kis távokon használják, gyorsabban találkoznak a fennakadással.

Használt gépkocsi megvásárlása előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon tömérdek alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg leszerelés nélkül. A gyenge minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon borsos költségű, míg utóbbi pénztárcabarát módszer.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-10-15 19:39

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.