Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Részecskeszűrő árak, partikelfilter tisztítás regenerálás

Régi jármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő árak és az önindító állapota

Megannyian nem tudják tudják, hogy a dízel gépkocsik szereltek. Egy szuper részecskeszűrő árak a káros anyagok kilencven %-át képes magába fogni. A részecskeszűrő árak funkciója az, hogy akadályozza az egészségroncsoló részecskék szabad távozását.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye igencsak lecsökkent. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük meg az autót. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kitakarítja a .

Részecskeszűrő árak, partikelfilter tisztítás regenerálás
Részecskeszűrő árak, partikelfilter tisztítás regenerálás

Szűrőrészecske Szervószivattyú - A részecskeszűrő adalék regenerálja magát. A Szűrőrészecske részecskeszűrő adalék honlapján látható tipp. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell haladni huzamosabb ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a meglévő korom kiég. A részecskeszűrő adalék gondja legfőképp 160 ezer km körül jelentkezik. Ez nagyrészt a gépkocsi igénybevételétől függő. Akik kifejezetten rövid utakon használják, hamarabb szembesülnek a nehézséggel.

Sport kipufogó dob Szűrőrészecske: A részecskeszűrő kiiktatás cseréje rettentően magas kiadás. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő kiiktatás díja több százezer Ft. Számtalan rémes hír terjeng a kapcsolatosan, mivelhogy az új vásárlás ára nagyon drága.

Vezérműlánc Szűrőrészecske - Egy nagyszerű részecskeszűrő tisztítás a káros anyagok kilencven százalékát képes csapdába ejteni. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel gépjárművek vannak felszerelve. A részecskeszűrő tisztítás feladata az, hogy akadályozza a környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás weboldalon.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-04 14:56

 

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.