Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI modul hozzáadása az Ön weboldalához

SEOzseni modul hozzáadása az Ön weboldalához

A keresőoptimalizálással és linképítéssel járó adminisztrációs feladatokat egyszerűsíti és gyorsítja a SEOzseni modul. Ez egyetlen fálj, PHP nyelven írt 120 soros program. Nagyon egyszerűen és gyorsan telepíthető. Wordpress weboldalhoz hozzáadhatja bővítményként, csak pár kattintás. A jutalom mennyei: nem kell órákat görnyedni a monitor előtt, pár kattintással végezhet egy kávészünet alatt. Valós időben publikálhat és módosíthat PR cikkeket, prémium linkeket releváns weboldalak százain

A SEO rengeteg adminisztrációs feladattal jár. Nem csak szövegírásra lehet gondolni. Először partnereket kell találni, akivel például egy-egy blogot lehet cserélni. Sok mindent kell fejben tartani, amire senki sem fog emlékezni fél év múlva. Gondoljuk végig, hogy működik egy PR cikk vagy egy prémium link cseréje:

  • Első lépés a kontakt megkeresése. Unalmas, fárasztó és egy idő után lehetetlen észben tartani, hogy sikeres volte a kapcsolat felvétel vagy sem.
  • Kommunikáció, tehát levelezés. Gyakran napokat kell várni arra, hogy a partner válaszoljon. Mindenki rohan, érthető.
  • PR cikk vagy prémium link publikálás. Amikor sikerült a megállapodni, jöhet a PR cikk vagy a prémium linkek cseréje.
  • Idő vasfoga: Vajon mennyi ideig elérhető a cikk vagy link? Sokszor eltűnnek a cikkek mondjuk egy Wordpress frissítés miatt vagy a partner egyszerűen törli
  • SOS változtatás Google algoritmus frissítés miatt: Mi van akkor, ha módosítani kell a cikkeket? Hol vannak egyáltalán a weboldalára hivatkozó cikkek? Kinek kell írni és mikor fogják átírni a cikkeket? Büntetésben marad a weboldala a cikkek és linkek javításáig?

Ezeket a feladatokat rendszerezi a SEOzseni modul és az ellenőrzéseket automatizálja. Összekapcsolja a weboldalakat a SEOzseni központi rendszerével. Aminek hatalmas előnye van: adatfeldolgozás valós időben

Ha Ön megír egy PR cikket a SEOzseni rendszerében, a tagok honlapján publikálhatja. Anélkül, hogy napokat várna egy-egy partner válaszára. Mi történik, ha módosítani kell egy PR cikket? Hagyományos úton írni kellene egy levelet a webmesternek, aki egyszer válaszol rá - vagy nem. Ez kész rémálom. Ki fog emlékezni két hét múlva arra, hogy ki válaszolt és ki nem?

Ettől az agyrémtől menti meg, ha telepíti a SEOzseni modult a weboldalába. A következő funkciókat érheti el:

  • PR Csoport: akár több száz releváns weboldalon publikálhatja a PR cikkeit. Minőségi linképítés és jó hírnév teljesen ingyen
  • Vendégblogolás 2.0: vendégblog partnerek keresése és cikkek megosztása néhány kattintással
  • Domain linkerő: a teljes weboldal ereje megnő, ezért egyszerre javul az összes helyezés

Nem ért hozzá? Nem érhető el a programozó? Nem akar ezzel bajlódni? Semmi gond: a SEOzseni telepíti a modult ingyen, csak adja meg a tárhely hozzáférés adatait

A SEOzseni modul telepítése a webprogramozó számára sokszor nyűg, húzza a száját, hetekig halogatja stb. Ezernyi dolga van és amúgy is külön kategória a programozó / webmester. Ezért sokan kedvelik ezt a megoldást. A belépési adatok megadása után a SEOzseni telepíti, beállítja a modult és azonnal használható. Fontos: ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, többszörös titkosítással kerül tárolásra.

Nem akarja megadni a belépési adatokat? Semmi gond: a SEOzseni modul telepítése egyszerű

A SEOzseni modul telepítése nagyon egyszerű. A letöltőközpontban megtalálhat minden fáljt és útmutatást. Csak kövesse az ott található útmutatást. Egy-egy lépés sikerét azonnal ellenőrizheti és ha minden sikerült, riasztja a rendszer a SEOzseni aminisztrátorokat és aktiválják Önnek. Az aktiváláskor e-mailben használati útmutatót kap.

Wordpress weboldala van? Pár kattintással, szaktudás nélkül telepítheti a SEOzseni Wordpress modult

A SEOzseni modul telepíthető Wordpress plugin-ként. Egyszerű, a szokásos lépések: töltse le a WP modult, lépjen be weboldala adminisztrációjába, klikk a bővítményekre, feltöltés és kész. Ne felejtse el aktiválni a modult.

Mindent megkap egyetlen modullal - De Ön választhatja ki, hogy melyik legyen aktív

Néha még előfordul olyan személy, aki nem akar PR cikkeket publikálni a saját weboldalán. Sebaj, egyszerű igen/nem gombokkal eldöntheti, hogy melyik modul legyen aktív. Vigyázat, itt a tükör módszer érvényes: ha nem oszt meg PR cikkeket - nem is kap PR cikkeket.

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOzseni. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOzseni szerzője

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.