Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálás

Döbbenet: Google első hely 0 Ft kezdőtőkével - kockázat nélkül

A versenytársak tömegéből kitűnni és a Google élmezőnybe kerülni nagyon időigényes és frusztráló folyamat. Elég pár helyet lecsúszni és elnémul a telefon. Nem jönnek e-mailek. Az online megrendelések a tizedére esnek vissza. Az Ön célpiacának HÁROMNEGYEDE kattint az első 5 találatra és a kattintások csupán negyedén osztozik az összes többi honlap. Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül. Hogyan kerülhet az élmezőnybe anélkül, hogy feleméssze idejét, pénzét és energiáját a keresőoptimalizálás? Megszületett a forradalmi megoldás: „SEOZSENI egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálás”

A keresőoptimalizálás 5 fő problémája sokak életét megnehezíti:

 • #1.) Konkurencia: A versenytársak nyomulása miatt a helyezés fel-le ugrál. Nagyon frusztráló, amikor mindent megtesz, de ennek ellenére nem tud az élmezőnybe kerülni. Sokan elveszítik a reményt és elcsüggedve elkönyvelik, hogy weboldalukat sosem látják a Google első helyén.
 • #2.) Meg nem keresett bevétel: Elég néhány helyet esni a keresőben, és elnémul a telefon. Tizedére esik az online megrendelés és aggódhat a bevételek és egyben a saját jövője miatt.
 • #3.) Ellentmondásos tippek: Egyetlen hibás SEO technika miatt a helyezés hirtelen drámaian zuhanhat. A hiba javításáig hosszú hónapokra elesik a jól megérdemelt bevételtől. Rosszabb esetben sosem látja viszont weboldalát a Google keresőben.
 • #4.) Pénz: Mindenki szereti az olcsó és hatékony megoldásokat. Ezért sokan kipróbáltak különféle SEO csomagokat. Azonban sokszor ablakon kidobott pénznek bizonyul. Újabb csalódás és kudarcélmény éri, ami gyakran elveszi a kedvét a folytatástól.
 • #5.) Idő: Minden jobb SEO honlapon olvasni, hogy minőségi tartalom és erős linkek kellenek - de kinek van erre ideje? A magánélet, a cég, a család vagy a hobbi lesz az áldozata annak, hogy keresőoptimalizálásra fordítsa felbecsülhetetlen értékű idejét?

A versenytársak tömegéből kitűnni és az élmezőnybe kerülni nagyon időigényes és frusztráló folyamat. Sokan ismerik már a SEO alapelveit és rengetegen alkalmazzák. Az ügyes konkurensek megelőzik és gyakran elképzelése sincs, hogy miért. Nagyon nyomasztó az érzés, hogy mindent megtesz az élmezőnybe jutásért és mégsem éri el a vágyait. A helyezés fel-le ugrál, de nem tudja ennek az okát. Ugye milyen felkavaró, amikor tényleg mindent megpróbál, de ennek nincs tartós eredménye?

Elég néhány helyet esni a keresőben, és elnémul a telefon. Nem jönnek e-mailek. Tizedére esik az online megrendelés és aggódhat a bevételek és egyben a saját jövője miatt

Sokat próbálkozott azzal, hogyan lehetne tartósan az élbolyba kerülni. Hiszen a bevétel nagyságát komolyan meghatározza az elért helyezés. Az első helyen folyamatosan csörög a telefon, érkeznek az online megrendelések. Elég pár helyet lecsúszni és elnémul a telefon. A megrendelések tizedére esnek vissza. Elesik a jól megérdemelt bevételtől csak azért, mert néhány konkurens beelőzte. Esetleg elrontott valamit? Sajnos keresőoptimalizálás témában nagyon sok ellentmondásos tippek / tanácsok vannak még mindig. Lehet, hogy egy meggondolatlan SEO tanácsot megfogadva elúsztak a bevételek? Szeretne mindenki költséghatékonyan javítani a helyezésen. Sokan kipróbáltak különféle linképítő csomagokat. Azonban ennek az eredménye kétséges és gyakran csak ablakon kidobott pénz.

Minden jobb keresőoptimalizálás honlapon olvasni, hogy a minőségi tartalommal és erős linképítéssel lehet az első helyre kerülni. De kinek van erre ideje? A hétköznapi teendők elárasztják és elveszik minden idejét. Vajon Önnek van napi 3-4 órája keresőoptimalizálással foglalkozni? A minőségi tartalomépítés, a tartalmi hibák javítása és a linképítésnek rettentően sok adminisztrációs feladattal jár. Felemészti minden idejét. Honnan fog elvenni időt, amit keresőoptimalizálásra fordíthat? Sokszor a magánélet rovására megy a keresőoptimalizálás. A céges teendők, mint vevőszerzés, kiszolgálás, árubeszerzés, alkalmazottak, adózás és még számtalan feladat már így is többszörösen túlterheli. Egy felmérés szerint az átlagos vezető 4,2 ember feladatát látja el egyetlen nap alatt.

Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül

1000-ből 471 ember közvetlenül a vásárlás előtti tájékozódásra a Google keresőt használja. Ezek az emberek a keresőben gyűjtik össze a vásárláshoz szükséges információkat. Még akkor is, ha nem is az interneten akarnak vásárolni. Egy szimpatikus céget keresnek, akitől vagy interneten keresztül, vagy személyes megkeresés útján rendelnek. Sikeres keresőoptimalizálás után ezek a potenciális vevők az Ön honlapját keresik fel.

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Bármilyen merész álmai vannak, sokkal gyorsabban elérheti, ha weboldala tartósan a Google első helyére kerül

Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

Milyen nélkülözhetetlen kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy weboldala esélyes legyen a Google első helyére?

A keresőoptimalizálás nem bonyolult, azonban rettentően időigényes feladat. A Google rangsorolás alapja a kiváló minőségű tartalom. De nem elég egy jó cikket írni. Az oldal szakszerű HTML forráskódjáról is gondoskodni kell, hogy a keresőmotor megértse, miről szól az adott oldal. A kiváló minőségű tartalom a rangsorolási algoritmus számára azt jelenti, hogy a kulcsszavak és a szemantikus kifejezések megfelelő arányban szerepelnek a weboldal fontos HTML elemeiben - és a webhely többi aloldalán.

Kevesen tudják, de vannak ún. szemantikus kifejezések. Ez azt jelenti, hogy vannak a kulcsszóhoz szorosan tartozó kifejezések - amelyek más, általános témára nem igazán jellemzőek. Ha valaki „Christiano Ronaldo”-ról ír egy jó cikket, a cikkben szerepelni fognak olyan szavak mint „foci” vagy „Real Madrid”.

Amikor a látogatók egy nagyon jó cikket találnak, örömmel osztják meg a hasznos tapasztalatokat weboldal, blog, közösségi médián keresztül. Ezért egy jó cikkre számos értékes link hivatkozik. Minél több és jobb minőségű link hivatkozik egy weboldalra, annál hitelesebb és megbízhatóbb forrás az adott témában. Ezt a folyamatot lehet gyorsítani etikus linképítési technikákkal. A Google is megerősítette, hogy a keresőoptimalizálás sikerének legalább felét a linkek mennyisége és minősége adja.

Kiváló tartalommal és erős linképítéssel kerülhet a Google első helyére. Hatalmas sikerélmény és kirobbanó bevétel a hatékony keresőoptimalizálás jutalma

Ma a PR cikkekre épülő linképítés bizonyul a leghatékonyabbnak. A link összekapcsol két weboldalt és a modern algoritmus mind a két weboldal teljes tartalmát vizsgálja. Kulcsszavakat és kifejezéseket keres a teljes dokumentum szövegében. Összekapcsolja a PR cikk forrásaként szolgáló weboldal címsorát, főcímét, képeit, képek aláírását és minden fontos HTML elemet a cél weboldal tartalmával. A linken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a célzott honlapra. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap.

Ugyanezzel a módszerrel kerültek az élmezőnybe a versenytársak. A sikerük titka a jó minőségű tartalom és a kiváló linképítés. A versenytársak HTML forráskódjának elemzésével Ön is megismerheti, hogyan alkalmazzák a bevált tartalomépítési módszereket. A linkprofil hálózat feltérképezésével pedig megtudhatja a féltve őrzött linképítési titkokat. Megismerheti, milyen weboldalakról és milyen linkszöveggel szereznek linket a versenytársak. Ezeknek a birtokában úgy tudja módosítani weboldala tartalmát és a weboldalára hivatkozó linkek hálózatát, hogy minden konkurensénél jobb minőségű legyen. Amikor az Ön weboldala értékesebbé válik a rangsorolási algoritmus számára, mint az Ön előtt lévő, egyszerűen helyet cserélnek. Így kerül lépésről lépésre a Google első helyére.

Hogyan kerülhet weboldala az élmezőnybe anélkül, hogy feleméssze idejét, pénzét és energiáját a keresőoptimalizálás?

Ezeknek a keresőoptimalizálási feladatoknak az elvégzése rettentően időigényes folyamat. Ezért készült a SEOZSENI.

A SEOZSENI egy magyar fejlesztésű, online kezelőfelületű adminisztrációs rendszer. A keresőoptimalizálás és linképítés unalmas, fárasztó és és komoly szaktudást igénylő feladatait elvégzi Ön helyett a SEOZSENI. Egyetlen kávészünetben elvégezheti azokat a feladatokat, amelyekkel órákat kellene tölteni.

Egyetlen kattintással elemezheti a weboldal HTML forráskódját és azonnal ki lehet javítani a tartalmi hibákat. A TOP10 kulcsszó elemző funkcióval pedig 10 perc alatt megtalálhatja a szemantikus kifejezéseket. A tartalom felújítása után már csak jó minőségű PR cikkeket kell publikálni. Erről gondoskodik a SEOZSENI Közösségi Linképítés. Nem kell órákat tölteni linkpartnerek keresésével. A közösségi linképítés tagok honlapján azonnal publikálhatja a weboldalára hivatkozó PR cikkeket. Anélkül, hogy napokat levelezne a linkpartner weboldal tulajdonosával, mire végül publikálja a cikket.

Idejét, pénzét és energiáját nem rabolja a keresőoptimalizálás. A SEOZSENI egyetlen kattintással elvégzi azt, amivel órákat kellene szenvedni. Így már igazi élmény a keresőoptimalizálás. A fejlett technológiának hála megtakarított pénz az Ön zsebében marad

Hát nem remek ötlet? Az adminisztrációs rendszer kiváltja az időigényes folyamatokat. Olyan hatékony, mintha saját alkalmazottja lenne, aki csak keresőoptimalizálással foglalkozik. Ráadásul az alkalmazott bére az Ön zsebében marad.

Az egész országban egyedül a SEOZSENI nyújt Önnek gyors, hatékony és olcsó keresőoptimalizálást. A fejlett technológiának hála a megtakarított pénz az Ön zsebében marad

A SEOZSENI az országban az egyetlen adminisztrációs rendszer, ami a keresőoptimalizálás minden területére kiterjed. Van néhány nagyon tehetséges SEO cég / szakember, aki képes az élmezőnybe juttatni weboldalát. Azonban nekik nincs ilyen adminisztrációs rendszerük. Ezért egyetlen kulcsszó elemzésével 2-4 órát töltenek. Ami a SEOZSENI-nek egyetlen másodperc. Például 20 kulcsszó tartalmi elemzése a többi SEO cégnek 40-80 óráig is tarthat, míg a SEOZSENI-nek csak 20 másodperc. A többieknek hatalmas költségeket okoz a ráfordított idő, amit természetesen belekalkulálnak a végösszegbe. A SEOZSENI-nek nincsenek ilyen költségei, ezért jóval a piaci ár alatt megkaphatja a SEO szakma tudásának legjavát. A tartalmi hibák javítása egy sor bonyolult ellenőrző lista alapján történik. Amin egyesével mennek végig a SEO szakik és hosszú órákat töltenek a monitor előtt. Míg a SEOZSENI beépített modulja automatikusan kijelzi a tartalmi hibákat.

A keresőoptimalizálás rengeteg időigényes feladattal jár. A SEO cégek ennek a költségeit beépítik a szolgáltatás árába, amit Önnek kell megfizetni

Egy jó szakember ugyanezeket az elemzéseket elvégzi legalább az első 10 versenytárs honlapjával is. Amiből kiderül, hogy a legjobbaktól mit lehet tanulni. Kiderül, milyen módszereket kell az Ön weboldalába is átemelni. Csak a tartalomépítéssel és a versenytársak tartalmának elemzésével heteket lehet tölteni. Nyilvánvalóan ezek az időigényes folyamatok nagyon sok költséggel járnak. Amit természetesen beépítenek a keresőoptimalizálás árába.

A tartalomépítés mellett szükség van erős linkekre. A linkhálózat feltérképezése nélkül esély sincs arra, hogy minőségi linkeket szerezzen. Hiszen meg kell vizsgálni, hogy milyen linkszövegekkel és milyen forrásról szereznek linkeket a konkurensek. A versenytárs linkhálózatának feltérképezésére vannak külföldi szoftverek. Az egyik ismert linkprofil elemző szoftver használatáért havonta 179 - 999 dollár (55.000 - 311.000 Ft) között kell fizetni. Ennek a költségét természetesen beépítik a keresőoptimalizálás díjába.

Ezzel szemben a SEOZSENI rendelkezik saját linkfeltérképező rendszerrel. A szerverek éjjel-nappal gyűjtik a linkeket kifejezetten a magyar webre specializálódva. Ebben a hatalmas adatbázisban több milliárd linkkapcsolat van és nincs szükség méregdrága szoftverekre. A SEOZSENI egyetlen kattintással elvégzi azokat a feladatokat, amelyekkel a SEO cégek akár heteket is eltöltenek. Nincs szükség semmilyen másik szoftverre, mivel a keresőoptimalizálás és linképítés minden területét lefedi. Az így megtakarított pénz az Ön zsebében marad.

Megszületett a forradalmi megoldás: SEOZSENI egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálás. 4 fő összetevő kimagasló minőségi javulást eredményez weboldalán, amivel akár a Google első helyére is kerülhet

Mindenki szereti az okos megoldásokat. Főleg akkor, ha nagyon jó áron lehet hozzájutni. Ezért készül a SEOZSENI egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálás, melynek tartalma:

 • #1.) Minőségi tartalmi fejlesztés: A SEOZSENI megkeresi az Ön tevékenységéhez tartozó legfontosabb kulcsszavakat. Az első 10 weboldal szövegének alapos elemzésével megtalálja azokat a szemantikus kifejezéseket, amelyek a téma szempontjából a legfontosabbak. A kulcsszavak és kifejezések ismeretében elemzi az Ön weboldalát. A tartalmi hibák kijavítása után weboldala értékessé válik. A tartalom megfelelő formázása után a keresőmotor megérti, hogy a témában az Ön weboldala adja a látogatóknak az interneten elérhető legjobb minőségű tartalmat.
 • #2.) PR cikkes linképítés: A SEOZSENI Közösségi Linképítés tagok honlapján havonta 10 darab PR cikk kerül publikálásra. Ez a PR cikk tökéletes minőségű. Megfelelő arányban tartalmazza a fontos kulcsszavakat a cikk HTML forráskódjában. A cikkben szereplő linken keresztül ezen kulcsszavak értéke hozzáadódik az Ön weboldalához. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap. A PR cikkek publikálása a forradalmi „Figyelemfelkeltő Báziscikk” technológiával történik. Ezért minden egyes PR cikk teljesen egyedi szövegű.
 • #3.) Mély linképítés: A mélylink azt jelenti, hogy a weboldala kezdőlapján kívül sok-sok egyedi webcímre hivatkoznak linkek. A PR cikkek a weboldalának több fontos cikkére is gyűjtenek linkeket. Sokan még mindig csak arra az oldalra gyűjtenek linket, amit a keresőben viszont akarnak látni az élmezőnyben. Csakhogy ez súlyos büntetéssel járhat. Gyakran elfelejtett SEO tényező, pedig a keresőoptimalizálást komolyan befolyásolja. Folyamatos mélylink építés segítségével a weboldalon szereplő oldalak értéke megnő, vagyis ennek hatására a fő domain nagyon megerősödik.
 • #4.) Konkurensek elemzése: A SEOZSENI az adott kulcsszóra megjelenő első 10 találat tartalmát összehasonlítja az Ön weboldalával. A tartalom fejlesztésével és a hibák javításával minden konkurensénél jobb weboldala lehet. A konkurensek linkprofil elemzése után fény derül minden rejtett linképítési titokra. Ennek az ismeretében sokkal ütősebb linkhálózatot lehet készíteni. Erősebb, jobb minőségű és nagyobb mennyiségű linkek miatt megelőzheti a konkurenseket.

Csak az eredmény számít: helyezés elérés alapján fizet, csak egyszer. Nincs halmozott fizetés, nincs befektetés, nincs kockázat

A havidíjas keresőoptimalizálással ellentétben a sikerdíjas SEO egyszeri helyezés elérésre szól. Előnye, hogy mindaddig nem fizet, amíg a kulcsszó el nem érte a szerződésben rögzített helyezést:

 • A sikerdíjas keresőoptimalizálás addig tart, amíg a weboldala el nem éri az első helyet az adott kulcsszóval
 • Sikerdíj csak az első oldalon elért helyezésre szól
 • Zárás minden hónap végén. Amikor az adott hónapban elérte a kulcsszó a helyezést, a következő hónap 5-ig esedékes a sikerdíj egyszeri megfizetése
 • Egyszeri, egy összegű fizetés. Nincs halmozott fizetés: ha a weboldala egyszer elérte a 2-ik helyezést, majd esetleg visszacsúszik a 3-ik helyre, majd ismét a 2-ik helyre jön fel, Önnek nem kell újra megfizetni a második hely sikerdíját

1.932 kulcsszó helyezése javult a SEOZSENI PR cikkes linképítésnek köszönhetően. Ebből 919 kulcsszó került első oldalra a Google keresőben:

Sokan kérdezik, hogy mikor lesz eredménye a keresőoptimalizálásnak? Minden attól függ, mennyire intenzíven küzdenek a konkurensek - és Ön mennyire van lemaradva hozzájuk képest. Általánosságban elmondható, hogy a versenytársak zöme 3-6 hónap alatt megelőzhető. Erős versenyben és nagy lemaradás esetén ennél azért jóval több idő, mire a keresőoptimalizálás eléri a célját.

#1. hely: 245
#2. hely: 132
#3. hely: 126
#4. hely: 94
#5. hely: 77
#6. hely: 65
#7. hely: 60
#8. hely: 48
#9. hely: 39
#10. hely: 25

Ez érdekes, de mennyibe kerül?

Ma a modern, szemantikus keresőoptimalizálás alapjait a jó minőségű tartalom adja. Amihez meg kell találni a legjobb kulcsszavakat és a hozzá tartozó kifejezéseket. A szemantikus kifejezések megtalálása legalább 6-8 órát vesz igénybe. Ezt az elemzést legalább 3-5 kulcsszóval el kell végezni. Aminek a piaci ára 72.000 - 160.000 forintra tehető.

A tartalomépítési hibák javításához szükséges elemzés egyetlen kulcsszóval legalább 2-4 óra. A gyakorlatban legalább 20 kulcsszóval el kell végezni ezt az elemzést. Ami 40-80 óráig is tart. Egy nagyon olcsónak mondható SEO szakember óradíjával számolva 20 kulcsszó tartalmi hiba javításának piaci ára 160.000 - 320.000 forintra tehető.

Egyetlen PR cikkből származó link átlagos piaci ára 12.000 Ft. Azért ilyen drága, mert meg kell írni szakszerűen a PR cikket és publikálni is kell egy minőségi weboldalon. Havonta legalább 5-10 darab PR cikk, ami évente legalább 60 darab prémium minőségű PR cikket jelent. Aminek a piaci ára 720.000 forint.

A SEOZSENI egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálás piaci értéke:

Szemantikus elemzés és fejlesztés: 72 - 160 ezer Ft
Tartalomépítés és tartalmi hibák javítása: 160 - 320 ezer Ft
Havi 5-10 PR cikk, melynek éves piaci ára: 720 ezer Ft
A csomag összértéke: 952.000 - 1.200.000 Ft

A SEOZSENI egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálás piaci értéke 952.000 - 1.200.000 Ft. Ezt a felső kategóriás keresőoptimalizálás megoldást viheti el szenzációs áron

Vajon mennyit kérhetnék el egy ilyen drága, prémium minőségű csomagért? Nem gondolja, hogy 500 ezer forintért is jó áron kapna egy ilyen méregdrága csomagot? Mit gondol, 300 ezer forint már barátságosabb ár egy majdnem 1 millió forint összértékű csomagért?

Csakhogy a SEOZSENI-nek nem a gyors meggazdagodás a célja. Azért készülnek ilyen elemző szoftverek, hogy a vállalkozások elérhető áron kapjanak felső kategóriás keresőoptimalizálást. Egyben a többi SEO céget is arra ösztönzi, hogy hagyjanak fel az időrabló, méregdrága és elavult keresőoptimalizálási módszerekkel és digitalizálják a SEO folyamatokat.

A SEOZSENI digitális csúcstechnikájának köszönhetően az elérhető legmagasabb minőséget kapja jóval a piaci ár alatt. Nem azért olcsó, mert gagyi. Épp ellenkezőleg: a modern technológiának köszönhetően a drága szakemberek költsége az Ön zsebében marad. Ez az igazi NYER-NYER kapcsolat, amit sehol máshol nem kaphat meg.

Miért nem hagyhatja ki ezt a megoldást?

A fáradtságos munkával megszerzett pénzről lemondani nem jó érzés. Ha a csomag árát elutalja, az bizony egyfajta fájdalommal jár. Azonban sokkal nagyobb fájdalommal jár, ha ezt a pénzt megtartja. Elsősorban azért, mert mindenféleképpen le fog mondani erről a pénzről. Így vagy úgy, de meg fogja fizetni ennek az összegnek az árát.

Minden egyes hónapban elveszíti ezt az összeget. Sőt, ennél sokkal többet veszít. Hiszen az első helyen levő versenytárs zsebeli be a kattintások 43,2 százalékát. Az első öt találat a kattintások összesen 74,4 százalékát teszi zsebre. Ez azt jelenti, hogy az Ön célpiacának HÁROMNEGYEDE kattint az első 5 honlapra és a kattintások csupán negyedén osztozik sok száz honlap.

Ez egy nagyon okos ötlet

A csomag megrendelése jót átgondolt, logikus lépés. Eddig lemondott a jól megérdemelt bevételekről. A versenytársak előnye miatti „meg nem keresett bevétel” komolyan csökkenti cége versenyképességét. Az élmezőnyben egyetlen helyezés javulás is százezres extra bevételt eredményezhet. Például a hatodik helyről az első helyre jutás után várhatóan tízszeresére nő a látogatók száma. Ez a bevétel az Ön zsebébe kerül. Ezt a pénzt ma is elköltik az Ön leendő vevői. De nem Önnél, hanem egyik irigykedve nézett versenytársánál.

Amikor a csomagnak köszönhetően javít a helyezésén, a csomag árának sokszorosát kapja vissza. Ha mégis hatástalan és nem javul a helyezés, visszakapja a befizetett pénzét. Semmit sem kockáztat, miközben a várható nyereség óriási.

Az én hibám, ha valamit nem mondtam el érthetően. Hatalmas mennyiségű információt kell Önnek átadni ahhoz, hogy megértse, milyen komoly tétje van a keresőoptimalizálásnak. Vegye fel velem a kapcsolatot és kérdezzen bátran.

Ne habozzon, mert a csomagok elfogynak. Vágjon bele most:

Sikerdíjas keresőoptimalizálás ajánlatkérés >>>

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2019 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.