Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI Közösségi Linképítés: teendők és jutalmak

SEOZSENI Közösségi Linképítés: teendők és jutalmak

Több millió extra profitot hozhat, ha javítja a helyezését a Google keresőben. Akár tízszer több profitja lehet, ha a hatodik helyről az elsőre ugrik. A SEO alapelvek ismeretében ez nem is lehetetlen feladat. Azonban az elvek ismerete mit sem ér, ha nem tudja kivitelezni ötleteit. Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: annyi linket szerezhet, amennyit csak akar. Határ a csillagos ég

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire durván romlik a kattintások száma, ahogy haladunk lefelé a találati listán. Az első ÖT találat zsebeli be a kattintások HÁROMNEGYEDÉT, míg a maradék 25%-on osztozik több százezer weboldal. A második oldalt szinte senki sem látja. Egész egyszerűen a SEO belépő szintje onnan indul, ha weboldala az első ötbe kerül. Ekkor kezdődik el az igazi SEO, ahol már minden apró változtatás számít.

Főként a linkek száma és minősége. Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: weboldalak összefogása azért, hogy egymás hírnevét és linkerejét növeljék. Kiváló minőségű PR cikkekben akár 10 link is elhelyezhető, ezért tökéletes mély linképítésre vagy akár long-tail linképítésre is.

A SEOZSENI Közösségi Linképítés felépítése

SEOZSENI Közösségi Linképítés struktúra

ÉLŐ PÉLDÁK:

A módszer igazán egyszerű. Honnan kaphat linkeket? Két forrása létezik:

  • Már létező, jól belinkelt weboldalak: a több éves, jól belinkelt weboldalakról származó PR cikkes link értéke a legmagasabb. Ezt kiaknázza a SEOZSENI két módszerrel. Ide csatlakozhat Ön is, mivel a technikai hátteret a SEOZSENI biztosítja és Önnek nincs semmi teendője.
  • Új, még sosem regisztrált domain nevek: a friss linkek azt jelentik, hogy weboldala népszerűsége töretlen. A tartalom naprakész, a látogatók továbbra is imádják megosztani az Ön cikkeit. Ezt úgy a legkönnyebb elérni, hogy új domain nevek alatt új weboldalak készülnek. Amelyek az Ön weboldalára hivatkoznak. Önnek csak a domain név megvásárlása a feladata, a technikai hátteret a SEOZSENI biztosítja és ezen kívül nincs más teendője

Linképítés már létező, jól belinkelt weboldalakkal

Ennek a módszernek két típusa van:

  • SEOZSENI PR Csoport: Minél több és népszerűbb weboldal hivatkozik az Ön honlapjára, annál kedvezőbb helyezést érhet el. Ezért született a PR Csoport: PR cikkek megosztása ingyen, amivel jó hírnevet és értékes linkeket szerezhet. Részletek itt >>>
  • SEOZSENI Prémium Linkcsere: Szerezzen több tucat prémium linket kulcsszavas szövegkörnyezetben. Azonnal érezhető helyezés javulást hoz a SEOZSENI Prémium Linkcsere. Részletek itt >>>

Linképítés új, még sosem regisztrált domain nevekkel

Jelenleg egyetlen módszer elérhető, aminek két altípusa van:

  • SEOZSENI Linképítő Weboldal - CÉGKERESŐ vagy HÍRPORTÁL: Ma a legjobb linkeket PR cikkek adják. De nincs elég jó honlap, ahová a PR cikkeket elhelyezheti. Ezért készült a SEOZSENI Linképítő Weboldal. Legyen saját weboldala, ahová annyi PR cikket tölt fel, amennyit csak akar. Sőt, a saját PR cikkeit az összes Linképítő Weboldalra feltöltheti. Részletek itt >>>

Az irányítás az Ön kezében van a TÜKÖR módszerrel: annyi linket kap, amennyit ad - olyan forrásból kap linket, amilyenből ad

A tükör módszer egyszerű, tehát az irányítás az Ön kezében van. Jelenleg 4 linkforrás érhető el a SEOZSENI Közösségi Linképítés tagjaként. Amilyen forrással Ön rendelkezik, a csoport többi tagjának pontosan ugyanolyan típusából fog viszontlinkeket kapni.

Ha Önnek mondjuk van egy cégkeresője, akkor a többi cégkeresőtől fog linkeket kapni. Ha nem akar a PR Csoport tagja lenni, akkor Ön sem fog a többi PR Csoport tagtól linkeket kapni.

Határ a csillagos ég: annyi linket szerezhet, amennyit csak akar

A teljes jogú tagsággal Ön havonta 5db PR cikket publikálhat. Egyetlen kiváló minőségű PR cikkben a jelenlegi beállítások mellett akár 10 darab linket is elhelyezhet. Ez Önnek havonta akár 50, évente 600 darab kiváló minőségű linket jelent - INGYEN.

Ezt korlátlan számban növelheti újabb Linképítő Weboldalak készítésével. Egy új Linképítő Weboldal havonta plusz egy, azaz évente akár 120 linket jelent. Aminek csupán egy gyors domain név regisztráció az ára, mely Önt terheli.

A PR cikk beküldés kvóta természetesen attól függ, hogy Ön milyen tagságot vállal.

Havi 5 db PR cikk teljes tagsággal:

  • PR Csoport telepítése
  • Prémium Linkcsere telepítése
  • legalább 1db Cégkereső regisztrálása
  • legalább 1db Hírportál regisztrálása

Ha nem teljesíti ezeket a feltételeket, a tükör módszer szerint kap linkeket.

Vigyázat, ez nem jár akárkinek! A SEOZSENI az elitek klubja - azoké, akik mindent megtesznek, hogy csúcskategóriás weboldalt készítsenek

A Google a minőségi weboldalakat jutalmazza az élmezőnybe jutással. Jó tartalom és kiváló linképítés szükséges hozzá. A nyersanyagot Ön adja, a SEOZSENI útmutatásával csúcskategóriás weboldalt készíthet. Ilyen feltételek mellett minőségi linképítést is kaphat ingyen.

A jelentkezés után egy moderátor megvizsgálja, hogy weboldala megfelel-e a minőségi irányelveknek:

Cégünknek kilenc weboldala van. Először egy weboldal linképítését bíztuk a SEOZSENI-re, az első év után pedig úgy döntöttünk, a többi nyolc weboldalunkat is rá bízzuk.
S. Melinda
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter
Együttműködésünk nem ma kezdődött és csak örülni tudok annak, hogy a SEOZSENI az egyik, ha nem a legjobb partnerem. Egy ilyen kapcsolatban a legnagyobb értékek számomra a szakmai tudás, a megértés, segítőkészség, a vállaltak pontos végrehajtása és nem utolsósorban a megkereséseimre történő gyors reagálás. Ezeket itt megtaláltam. Ezek után természetes, hogy a közös munkát hosszabb távra tervezem. Köszönöm, János
Sólyomvári Géza
A SEOZSENI-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
Honlapunk az első helyen szerepel a két legfontosabb kulcsszóra és még más kulcsszavakra. A portál fejlesztőin kívül, sokat köszönhetünk annak a SEOZSENI tudásnak, ami a tartalom fejlesztésében a rendelkezésünkre állt.
Lőkös Gábor

IGEN, szeretnék az ingyenes
SEOZSENI Közösségi Linképítés
tagja lenni

Ha még nincs SEOZSENI fiókja, ide kattintva hozza létre

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2019 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.