Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI Közösségi Linképítés: teendők és jutalmak

SEOZSENI Közösségi Linképítés: teendők és jutalmak

Több millió extra profitot hozhat, ha javítja a helyezését a Google keresőben. Akár tízszer több profitja lehet, ha a hatodik helyről az elsőre ugrik. A SEO alapelvek ismeretében ez nem is lehetetlen feladat. Azonban az elvek ismerete mit sem ér, ha nem tudja kivitelezni ötleteit. Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: annyi linket szerezhet, amennyit csak akar. Határ a csillagos ég

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire durván romlik a kattintások száma, ahogy haladunk lefelé a találati listán. Az első ÖT találat zsebeli be a kattintások HÁROMNEGYEDÉT, míg a maradék 25%-on osztozik több százezer weboldal. A második oldalt szinte senki sem látja. Egész egyszerűen a SEO belépő szintje onnan indul, ha weboldala az első ötbe kerül. Ekkor kezdődik el az igazi SEO, ahol már minden apró változtatás számít.

Főként a linkek száma és minősége. Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: weboldalak összefogása azért, hogy egymás hírnevét és linkerejét növeljék. Kiváló minőségű PR cikkekben akár 10 link is elhelyezhető, ezért tökéletes mély linképítésre vagy akár long-tail linképítésre is.

A SEOZSENI Közösségi Linképítés felépítése

SEOZSENI Közösségi Linképítés struktúra

ÉLŐ PÉLDÁK:

A módszer igazán egyszerű. Honnan kaphat linkeket? Két forrása létezik:

 • Már létező, jól belinkelt weboldalak: a több éves, jól belinkelt weboldalakról származó PR cikkes link értéke a legmagasabb. Ezt kiaknázza a SEOZSENI két módszerrel. Ide csatlakozhat Ön is, mivel a technikai hátteret a SEOZSENI biztosítja és Önnek nincs semmi teendője.
 • Új, még sosem regisztrált domain nevek: a friss linkek azt jelentik, hogy weboldala népszerűsége töretlen. A tartalom naprakész, a látogatók továbbra is imádják megosztani az Ön cikkeit. Ezt úgy a legkönnyebb elérni, hogy új domain nevek alatt új weboldalak készülnek. Amelyek az Ön weboldalára hivatkoznak. A technikai hátteret a SEOZSENI biztosítja és ezen kívül nincs más teendője

Linképítés már létező, jól belinkelt weboldalakkal

Ennek a módszernek két típusa van:

 • SEOZSENI PR Csoport: Minél több és népszerűbb weboldal hivatkozik az Ön honlapjára, annál kedvezőbb helyezést érhet el. Ezért született a PR Csoport: PR cikkek megosztása ingyen, amivel jó hírnevet és értékes linkeket szerezhet. Részletek itt >>>
 • SEOZSENI Prémium Linkcsere: Szerezzen több tucat prémium linket kulcsszavas szövegkörnyezetben. Azonnal érezhető helyezés javulást hoz a SEOZSENI Prémium Linkcsere. Részletek itt >>>

*** AZ ÖN FELADATA ***

Linképítés új, még sosem regisztrált domain nevekkel

Jelenleg egyetlen módszer elérhető, aminek két altípusa van:

 • SEOZSENI Linképítő Weboldal - CÉGKERESŐ vagy HÍRPORTÁL: Ma a legjobb linkeket PR cikkek adják. De nincs elég jó honlap, ahová a PR cikkeket elhelyezheti. Ezért készült a SEOZSENI Linképítő Weboldal. Legyen saját weboldala, ahová annyi PR cikket tölt fel, amennyit csak akar. Sőt, a saját PR cikkeit az összes Linképítő Weboldalra feltöltheti. Részletek itt >>>

*** AZ ÖN FELADATA ***

 • A legtöbb tárhely szolgáltatónál ingyenes az osztott tárhely. A tárhely konfigurálásra cPanel vagy hasonló adminisztrációs oldalon van lehetőség. Állítsa be az osztott tárhelyet és töltse fel a SEOZSENI fáljokat.
 • VAGY adja meg a cPanel hozzáférési adatokat és a SEOZSENI elvégzi a telepítést ingyen

Az irányítás az Ön kezében van a TÜKÖR módszerrel: annyi linket kap, amennyit ad - olyan forrásból kap linket, amilyenből ad

A tükör módszer egyszerű, tehát az irányítás az Ön kezében van. Jelenleg 4 linkforrás érhető el a SEOZSENI Közösségi Linképítés tagjaként. Amilyen forrással Ön rendelkezik, a csoport többi tagjának pontosan ugyanolyan típusából fog viszontlinkeket kapni.

Ha Önnek mondjuk van egy cégkeresője, akkor a többi cégkeresőtől fog linkeket kapni. Ha nem akar a PR Csoport tagja lenni, akkor Ön sem fog a többi PR Csoport tagtól linkeket kapni.

Határ a csillagos ég: annyi linket szerezhet, amennyit csak akar

A teljes jogú tagsággal Ön havonta 5db PR cikket publikálhat. Egyetlen kiváló minőségű PR cikkben a jelenlegi beállítások mellett akár 10 darab linket is elhelyezhet. Ez Önnek havonta akár 50, évente 600 darab kiváló minőségű linket jelent - INGYEN.

Ezt korlátlan számban növelheti újabb Linképítő Weboldalak készítésével. Egy új Linképítő Weboldal havonta plusz egy, azaz évente akár 120 linket jelent. Aminek csupán egy gyors domain név regisztráció az ára, mely Önt terheli.

A PR cikk beküldés kvóta természetesen attól függ, hogy Ön milyen tagságot vállal.

Havi 5 db PR cikk teljes tagsággal:

 • #1.) PR Csoport telepítése
 • #2.) Prémium Linkcsere telepítése
 • #3.) Legalább 1db Cégkereső telepítése
 • #4.) Legalább 1db Hírportál telepítése

Ha nem teljesíti ezeket a feltételeket, a tükör módszer szerint kap linkeket: olyan forrásból kap linket, amelyet Ön is telepített

BÓNUSZ: 900 darab PR cikkes linket kap, amint mint a fenti 4 feltételt teljesíti

A jó minőségű PR cikkben szereplő kulcsszavak, szemantikus kifejezések, HTML elemek és linkszövegek értékét a Google algoritmusa hozzáadja az Ön weboldalához. Egyetlen link többet ér tucatnyi linkkatalógusból származó linknél. Egyetlen PR cikkes link akár száz alacsony minőségű linknél is többet ér.

Most akkor képzelje el, hogy egyetlen PR cikkben akár 10 linket is elhelyezhet. Ez a megoldás tökéletes akkor is, ha a weboldala témájához rengeteg (szakmai nyelven szólva long-tail) kulcsszó tartozik.

Ön a SEOZSENI Közösségi Linképítés új tagjaként 90 darab PR cikket kap, benne maximum 10-10 linkkel. Ez a linkbomba hatalmas segítség, hogy a Google keresőben javítsa a helyezését. Ha sikerül az első helyre kerülni, a jutalom mennyei. Büszkén nézheti, hogy a konkurensek a nyomába sem érnek. Weboldala kimozdíthatatlanul az élmezőnybe kerül. Özönlenek megrendelések, hatalmas vagyont halmozhat fel és megvehet szinte bármit, amit csak józan ésszel megkíván.

Önnek nincs semmi teendője: a PR cikkeket a SEOZSENI írja meg és publikálja 90 napra időzítve

Forradalmi megoldás: minden terhet levesz a válláról a SEOZSENI Báziscikk. Kényelmesen dőljön hátra és élvezze, ahogy a Google első helyére kerül. Miközben Ön a billentyűzethez hozzá sem ér. A titok: az ismétlődő feladatok automatizálása.

Ennek az elvnek az egyik forradalmi vívmánya a Báziscikk. A lényege: egyetlen, tökéletes, kulcsszavas PR cikkbe egy speciális formázás segítségével elkészítjük a szavak szinonima adatbázisát.

Létrejön egy olyan Báziscikk, ami több ezer szót tartalmaz. Ebből készül 800-1500 karakteres egyedi szövegű PR cikk. A szavak szinonimái alapján korlátlan számú PR cikket lehet írni. Teljesen egyedi szöveggel, minden alkalommal. Miközben a mondanivalója teljesen ugyanaz. Automatizáltan, időzítve, hogy Ön egyetlen percet se töltsön PR cikkek megírásával. Tökéletesen véd a másolt, gyenge tartalom miatti Google büntetéstől. Mindezt 90 napra időzítve, hogy egyenletes mennyiségben kapjon linkeket és ne egy kiugró tüske keletkezzen, ami miatt később a Google kinullázhatja a linkek értékét.

ÖSSZEFOGLALVA, mi az Ön teendője

#1.) Hozzáférési adatok megadása: a PR Csoport és Prémium Linkcsere használatához fáljokat kell feltölteni az Ön tárhelyére. A Linképítő Weboldal telepítéséhez osztott tárhelyet kell beállatani. Ezeket elvégzi a SEOZSENI teljesen ingyen. Keresse meg a tárhely szolgáltatótól kapott levelet és küldje el a belépési adatokat:

 • Fájlrendszer hozzáférés (FTP)
 • Online adminisztráció hozzáférés (CMS, pl WordPress admin)
 • Tárhely beállítások (pl cPanel)

Ezeket az adatokat a domain / tárhely megrendelésekor kapta meg a szolgáltatótól. Ha nem akarja megadni a hozzáféréseket, az Ön programozónak kell telepíteni a SEOZSENI programkódot.

#2.) Válasszon ki 10 oldalt és 10 kulcsszót: beállítom a Báziscikket és aktiválom 90 napra. Ehhez Ön adjon meg 10 kedvenc oldalt - hozzá egy-egy kiemelt kulcsszót. Ha nem adja meg ezeket, a SEOZSENI választja ki azokat a releváns kulcsszavakat, amelyre a legnagyobb keresés történik. HA NEM KÉRI A BÁZISCIKKES LINKÉPÍTÉST, e-mailben mindenképp jelezze.

#3.) Aktiválás: e-mailben küldje el a fenti két adatot. Amint elkészült a programok telepítése, aktiválásra kerül a 90 PR cikk. Erről azonnal e-mail és SMS értesítést fog kapni ahol megnézheti, hogy mikor-hol és milyen szöveggel kerül publikálásra a PR cikk.

IDE KATTINTVA adhatja meg a belépési adatokat

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.