Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás Linképítő Weboldallal

Szakmai Blog: annyi minőségi linket szerezhet releváns weboldalakról, amennyit csak akar

Minőségi linkek nélkül nem kerülhet az élmezőnybe. Ma a legjobb linkeket PR cikkek adják. De nincs elég sok releváns weboldal, ahová a PR cikkeket elhelyezheti. Ezért készült a SEOzseni Szakmai Blog. Legyen saját weboldala, ahová annyi PR cikket tölt fel, amennyit csak akar. Sőt, a saját PR cikkeit az összes releváns Szakmai Blogra feltöltheti. Minden technikai eszközt a SEOzseni biztosít teljesen ingyen

Aki szereti a saját szakterületét, sokat tud mesélni a szakma rejtelmeiről. Ez a weboldala is tükrözi és nagyon jó cikkek lehet találni a weboldalon. Amit az érdeklődők szívesen olvasnak és örömmel osztanak meg. A Google jól ismeri ezt az elvet, ezért a rangsorolás alapja a kiváló minőségű tartalom. Önmagában a jó tartalom kevés ahhoz, hogy az élmezőnybe kerüljön.

Szükséges, hogy más weboldalak is megerősítsék, hogy Ön a szakma kiváló képviselője. Ez pedig úgy történik, hogy egy-egy cikket írnak Önről. Minél több és jobb cikket írnak, annál nagyobb az esélye, hogy az Ön weboldalát fogja a Google első helyén látni.

Az értékes linkek gyűjtése - szakszóval linképítés - a keresőoptimalizálás fő problémája. Jó tartalmat könnyű írni, ehhez minden adott. Belép weboldala szerkesztőjébe és bármikor módosíthat a szövegen. De a linképítés igazán vért izzasztó feladat. Hosszas folyamat, véget nem érő küzdelem. Ha lankad a figyelme, a konkurensek beelőzik. Ha nem tud kellő mennyiségben jó minőségű PR cikkeket szerezni, weboldala visszacsúszik a keresőben. Elnémul a telefon, nem érkeznek e-mailek. A tizedére esik vissza a megrendelés és aggódhat amiatt, hogyan fog az élmezőnybe kerülni.

Szakmai Blogokkal örökre megszabadulhat a linképítés kínzó problémáitól

Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vevők. Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 55,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

Ennek az eléréséhez meg kell szabadulni a linképítés kínzó problémáitól. Egész egyszerűen nincs elég jó weboldal, ami publikálhatja az Ön PR cikkeit. Vagy nem reagálnak elég gyorsan és egyetlen cikk elhelyezése több napos levelezéssel és várakozással jár. Ez így nem mehet tovább, kell valami hatékony, gyors és másolható megoldást. Hiszen minél több és jobb link hivatkozik egy weboldalra, annál hitelesebb és megbízhatóbb forrás az adott témában. A linkeken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a célzott honlapra. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap.

Ezért készült a SEOzseni Szakmai Blog. Fő jellemzői:

  • Minőségi tartalom: a linkspam jellegű 5-10 oldalból álló mikrosite-okkal ellentétben egy-egy SEOzseni Szakmai Bloggal több száz, akár több ezer oldalból áll. Egy ilyen weboldal hiánypótló az adott témában, ezért felkelti az online közösség érdeklődését. Természetes módon kap linkeket, ezért a Szakmai Blog az idő múlásával egyre értékesebbé válik.
  • Közösségi linképítés: nem elég, ha saját magának gyárt linkforrásokat. Egyedül nem lehet lépést tartani tucatnyi konkurenssel. Akik évek óta küzdenek és gyűjtik a linkeket azért, hogy az Ön weboldala eltűnjön a találati listáról. Ha Önnek van már egy Szakmai Blogja, a saját cikkét az összes ilyen oldalra feltöltheti.
  • Legerősebb rangsorolási faktor: egy weboldal hitelességét mi sem bizonyítja jobban annál, hogy hány különböző domain név hivatkozik rá. 200 weboldalról érkező 1-1 link sokkal többet ér 20 weboldal 10-10 linkjénél. Minden Szakmai Blogról kap legalább egy-egy PR cikket. Idővel elérheti, hogy több százra, akár ezer fölé emelkedjen az egyedi domain nevekről érkező linkek száma. Ha ez eléri, hosszú időre biztosítja magának az első helyet.
  • Teljesen ingyen: a minőségi tartalom elkészítésével Önnek nem kell foglalkozni. Minden programot, adatbázist és dizájn elemet a SEOzseni biztosít teljesen ingyen.
  • Korlátlanul bővíthető: a modern, felhő alapú technológia lehetővé teszi, hogy villámgyorsan elkészüljenek a Szakmai Blogok. Ön annyi Szakmai Blogot kaphat, amennyit csak szeretne

Figyelem: ez nem gagyi privát bloghálózat. Értékes, releváns tartalom és élő közösség, amire az Ön PR cikke is felkerül. Összesen napi 2.500 PR cikk megtekintés, napi 100.000 oldalletöltéssel

Tömegesen jelennek meg a hazai és nemzetközi piacon is linképítésre használt PBN mozaikszóval jelzett weboldal hálózatok. A jelentése: Private Blog Network, azaz privát bloghálózat. A jelentése pontosan leírja, hogy egy-egy ember kezében tucatnyi blog található. Általában ezek WordPress blogok - mivel ingyenes és egy kattintással telepíthető.

Ezek a weboldalak blognak tűnnek - de semmi más nem található rajta, csak linképítési céllal megírt gyenge minőségű cikkek. Ezek a gyenge tartalmak ma már nem sokkal érnek többet egy linkkatalógus linkjeinél. Ha a SEOzseni rendszere is képes detektálni a magán bloghálózatot (csak Magyarországon 500+ domaint talált eddig), akkor mire lehet képes a Google?

30 véletlenszerű példa GAGYI magánblogra:

pestinfo.hu
kerekparsport.hu
boske.hu
utazzon.hu
utazoinfo.hu
nordtour.hu
euroinfo.hu
tomshardware.hu
okokomfort.hu
unisher.hu
dobd.hu
negativeart.hu
celebvagyok.hu
ormansag.hu
romacentrum.hu
macvilag.hu
webnekem.hu
iwb.hu
lenia.hu
18korul.hu
brokervilag.hu
mywip.hu
lacorvette.hu
thebat.hu
revomag.hu
planetz.hu
metafolk.hu
redx.hu
tvot.hu
lorincenter.hu

Korlátlan számú PR cikket küldhet be az összes Szakmai Blogra - ha van Önnek legalább 1 db Szakmai Blogja. Felbecsülhetetlen értéket kap, mert 1 db PR cikk megjelenés 3-30 ezer Ft + ÁFA a hasonló látogatottságú, fizetős hírportálokon

A SEOzseni Közösségi Linképítésben részt vevő weboldalak célja, hogy egymást erősítsék. Minél több weboldal a tagja, annál nagyobb linkerőt tudnak egymásnak átadni.

Ebben a csodálatos összefogásban Ön is részt vehet - hiszen Önnek nincs semmi teendője. A programkód, az adabázis, a weboldal dizájn és a tartalom elkészítését teljes egészében a SEOzseni végzi. Önnek csak annyi a teendője, hogy jelentkezik Szakmai Blog készítésre és megírja a saját PR cikkeit.

Hogyan lehet saját Szakmai Blogja?

A Szakmai Blog a SEOzseni Közösségi Linképítés egyik eleme.

A SEOzseni Közösségi Linképítés lényege, hogy Önnek nem kell időt, energiát és pénzt szánni linképítésre illetve márkanév építésre. Nem kell programozással, weboldal készítéssel foglalkozni. Minden programot, technikai eszközt, dizájn elemet, kommunikációs csatornát, online kezelőfelületet, átlátható nyilvántartást a SEOzseni biztosít teljesen ingyen.

Vigyázat, konkurencia kizárás: egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Jelentkezzen azonnal, kattintson a vélemények alatt szereplő KÉK gombra:

A Google a minőségi weboldalakat jutalmazza az élmezőnybe jutással. Jó tartalom és kiváló linképítés szükséges hozzá. A nyersanyagot Ön adja, a SEOZSENI útmutatásával csúcskategóriás weboldalt készíthet. Ilyen feltételek mellett minőségi linképítést is kaphat ingyen.

Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Ha más pályázik az Ő kulcsszavaira, elutasításra kerül a csatlakozás. Aki elsőként szerzi meg a kulcsszót, korlátlan számú weboldallal dominálhatja a célpiacot.

A jelentkezés után egy moderátor megvizsgálja, hogy weboldala megfelel-e a minőségi irányelveknek:

Nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom. Vállalkozásom mióta a Seozseni foglalkozik vele fellendült. Sokat koszonhetek neki. Megbizható, pontos, preciz. Ha telefonon zaklatom készséges. Ha nem is veszi fel a telefont, visszahív. Örulok neki, hogy ajánlas alapján Őt választottam. Segített honlapom hibáinak kijavítasaban illetve ha zűr volt vele, a megoldásaban. Ezert külön hálás vagyok. Mindenképpen a SeoZsenit ajánlom azoknak, akik egy sikeres honlapot szeretnének fenntartani.
Németh Krisztina
Rendkívül elégedett vagyok Verdes János széleskörű, egyedülállóan hozzáértő szakmai munkájával a weboldalaimon és emberi, segítőkész hozzáállásával. Ő megbízhatóan elérhető, amikor kérdéseim, kéréseim merülnek fel. Gyorsan végezte a munkáját és ebből kifolyólag is gyorsan jelentkeztek az eredmények. A munkámban mindez nagy biztonságot jelent. Nyugodt szívvel foglalkozhatok ahhoz, ami az én területem. A SEOZSENI egy fantasztikus fejleszés, ami sehol-máshol nem elérhető. Az árak bőven megérik a befektetést. Biztonsággal nem az ablakon folyik ki, azt adja, amit igér. Mindezekért csak hála, köszönet és folyamatos jóérzés él bennem. ÉN MEGTALÁLTAM AZ IGAZIT EZEN A TERÜLETEN!
Ollár Csabáné
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Megbízható cég.
Károlyi Mária
Az internetet böngészve, hogy hogyan tudnám nemrég indított honlapomat mielőbb eljuttatni a célközönséghez, találtam rá a SEOZSENI-re. Itt a SEO minden eszköze megtalálható, amire szükség van ahhoz, hogy beelőzd a konkurenseket. Szeretném én is a SEOZSENI keresőoptimalizálás és linképítési tippjeit, eszközeit használva a honlapommal egyre jobb helyezéseket elérni a Google keresőben.
K. Béla
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter

IGEN, érdekel a Szakmai Blog

Ha még nincs SEOZSENI fiókja, ide kattintva hozza létre

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOzseni. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOzseni szerzője

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.