Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok: Szótár alapú egyedi leírás a linkkatalógus regisztrációhoz

Egyedi linkajánló szöveg

 

A fontosabb linkkatalógusok (pl. lap.hu) megkövetelik, hogy minden linkajánláshoz egyedi leírást készítsen legalább 300-500 karakter hosszúságban. Minden linkajánláshoz egyedi szöveget írni kimerítő és időrabló. Erre született egy hatékony megoldás: a szótár alapú egyedi leírás.

Ez a program azért készült, hogy ne kelljen több száz linkkatalógus regisztrációhoz újra és újra kimerítően hosszú egyedi leírást készíteni. Az alapötlet egyszerű: csak egyszer írjon meg egy kellően hosszú leírást, amit mindenhol elfogadnak. A leírásban szereplő szavak szinonimáit és rokon értelmű szavait felhasználva az eredeti szövegben a program mindig kicseréli a vizsgált szót egy szinonimára vagy egy rokon értelmű szóra. A szöveg értelmén nem változtat, azonban ugyanazt a mondanivalót más és más szavakkal mondja el.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Áttekintés » [egy kiválasztott honlap] » Webcímek és Linkadatok táblázata » Linkadatok link megnyitása

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.