Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkprofil Elemzés: Linkprofil táblázat szűkítése HOST szerint

Linkprofil táblázat szűkítése host szerint

 

Néhány konkurens a weboldalát host-okra, más néven aldomain-re osztotta. A macskákkal kapcsolatos tartalom a macska.pelda.hu, míg a kutyákkal kapcsolatos tartalom a kutya.pelda.hu host-ra került. A domain linkprofil elemzés erre is figyel. A visszamutató linkek táblázatában a konkurens weboldal linkjeit szűkítheti host szerint.

Amikor egy host-hoz tartozó linkekre kíváncsi, csak megkeresi a host nevet és kattint az előtte látható szűkítés ikonra. A kiválasztott host néven tetszése szerint barangolhat.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » Linkprofil ikon » Linkprofil táblázat » Linkprofil ikon » Tölcsér ikon

Linkprofil Elemzés menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.