Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok:
Linkkatalógusok keresése TOP100 weboldalak „backlink”-jéből

Linkkatalógusok keresése TOP100 weboldalak „backlink”-jéből

 

Backlink (ejtése:beklink) egy SEO szakkifejezés. A kifejezés két angol szóból áll: back (ejtése:bek, jelentése: vissza) és link (ejtése:link, jelentése: link :) A backlink magyarul visszamutató linket jelent. Ezek azok a linkek, amelyek az Ön weboldalára hivatkoznak.

A konkurens weboldalak visszamutató linkjeit a „Jótündér” hálózata felkutatja. A linkprofil elemzés után a „Jótündér” kigyűjti az adott kulcsszóhoz tartozó TOP100 weboldal linkjeit. A linkek listájában vannak olyan ingyenes linkkatalógusok, ahova Ön is ingyen regisztrálhatja weboldalát. Ez a lista több ezer linkkatalógust tartalmaz. Ezekből kiválogatja magának azt a néhány százat, ahová regisztrálni fogja weboldalát. Ezek bekerülnek a Linképítés Stratégiába.

A Linképítés Stratégia végrehajtásával és a Bookmarklet programmal a linkajánlás néhány kattintásra csökken. Egyetlen kávészünetben 58 linkkatalógusba regisztrálhat. Miközben a konkurensek vért izzadnak a linkkatalógusok felkutatásával és a linkajánlással.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » Linkkatalógus ikon

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.