Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkprofil Elemzés:
TOP100 linkprofil táblázat

TOP100 linkprofil táblázat

 

A linkprofil elemzés óriási taktikai előnyhöz juttatja. A konkurens weboldalak féltve őrzött linképítési titkai feltárulkoznak Ön előtt. Az eredmények áttekintése az Ön első számú feladata. Ha megérti a konkurensek linképítési titkait sosem lesz gond megelőzni őket és az eredményeket képes lesz megtartani.

Kiválaszt egy kulcsszót. A Google első 100 találata alapján a SEOZSENI elkészíti a táblázatot. A táblázatban egy sorban egy webcím szerepel. A webcímhez tartozó domain név elemzése is látható. Az elemzés során a domain névre hivatkozó linkek (backlink) alapos vizsgálata történik meg. Ezután látható, hogy az adott domain név hány oldalára hivatkozik legalább egy link. A hivatkozó linkek egyedi host és domain számítása is látható.

Ezek az értékek a legfontosabb üzleti titkok. A táblázatból kiderül, hogy a konkurensek mit tesznek azért, hogy az első helyet megszerezzék. Fény derül olyan dolgokra, amire korábban sosem gondolt volna. Ezeket nem lehet fórumokból vagy blogokból megtanulni.

Feltárul Ön előtt leplezetlenül a szakma linképítési titka. Másolja le az eredményeket és élvezze a technika előnyét.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » Linkprofil ikon

Linkprofil Elemzés menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.