Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kulcsszó helyezés:
TOP100 weboldalak mentése

TOP100 táblázat

 

Gyakran okoz kellemetlen meglepetést a keresőoptimalizálás. A cégek folyamatosan harcolnak egymás ellen. A helyezés az állandó küzdelem miatt folyamatosan változik. Nem csak az Ön honlapjának a helyezése, hanem az Önt körülvevő konkurensek weboldalainak a helyezése.

Sokszor nem tudni a pontos okát, hogy miért romlik weboldala helyezése. Ilyenkor általában mindenki magát okolja. A bűntudat elkerülésében és az eredmények stabilizálásban segít a TOP100 weboldalak mentése.

Gyakori a kétségbeesés az erős versenyben. Minden látható ok nélkül romlik weboldala helyezése. Miközben Ön legjobb tudásával mindent megtett azért, hogy weboldala a legjobb helyezést kapja. Ennek ellenére visszaesett a keresőben. Miért a visszaesés? A többiek tudnak valamit, amivel Önt végérvényesen kiszoríthatják a versenyből? A lehangoló élményre ad választ a TOP100 weboldalak mentése.

Ez a funkció egyszerű. Egy megadott kulcsszó esetében a Google keresőben az első 100 weboldalt elmenti az adatbázisban. Majd egy könnyen értelmezhető táblázatba megjeleníti. A korábban elmentett eredmények alapján a rendszer összehasonlítja a TOP100 listát. Az összehasonlításból kiderül, hogy mely weboldalak értek el jobb helyezést és mely weboldalak estek vissza a keresőben. Nem csak a saját weboldalát, hanem a legjobb 100 weboldal eseményeit követheti nyomon ezzel az egyszerű alkalmazással.

Sokszor kiderül annak az oka is, hogy weboldala miért esett vissza a keresőben. A korábbi eredmények alapján a TOP100 táblázat kimutatja, hogy kik azok, amelyek megelőzték. Lehet új konkurens weboldal megjelenése a visszaesés hátterében. A táblázatban ezeket a weboldalak az ÚJ címkével vannak megjelölve. Az új versenyzőket érdemes alaposan kielemezni a SEOZSENI linkprofil elemző segítségével.

Az új weboldalak titkainak a felfedése után egyszerűen lemásolhatja a módszerüket és visszaszerezheti eredeti helyét. Új weboldalak mellett régebbi konkurens weboldalak is megelőzhették. Ez is kiderül a táblázatban. A feltörekvő konkurenseket is elemezheti a linkprofil elemzővel. Az elemzés során kiderül, hogy Ön milyen hibákat követett el a többiekhez képest, ami a visszaesést okozza.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » TOP100 ikon

Kulcsszó Helyezés menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.