Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kulcsszó adatbázis:
Új honlap felvétele

Új honlap felvétele

 

Ebben a rohanó világban egyre értékesebb az idő. Ma minden új találmány arról szól, hogyan lehet több időt megtakarítani. Korunk vívmányai rövidebb idő alatt nagyobb hatékonysággal bírnak. A cégvezetés életében az adminisztráció egy olyan tényező, ami falja a drága időt. Az adminisztráció idejének csökkentése jelentősen megkönnyíti hétköznapjait.

A mai modern weboldalak online adminisztrációs lehetőséget biztosítanak. A weboldal fejlesztője nélkül módosítani lehet a weboldal tartalmát. Az online adminisztráció egyik hátránya, hogy sok belépési jelszót kell megjegyezni. Minden weboldalnak saját rendszere van, amihez egy saját belépési kód tartozik. Minél jobb rendszereket használ egy weboldal, annál több belépési jelszót kell megjegyezni.

Képzelje el, milyen lenne, ha a SEOZSENI Rendszer hasonló lenne a többi adminisztrációs rendszerhez. Minden weboldalhoz saját felhasználónevet és jelszót kellene megjegyezni. A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettek a tervezők arra, hogy egyetlen jelszó megadásával Ön korlátlan számú weboldalt tudjon menedzselni.

Egyetlen belépéssel az összes weboldalát menedzselheti ebben a rendszerben. Csak egyetlen jelszót kell megjegyezni, amivel minden weboldalához tartozó funkciót eléri egy helyen. Kényelmes módja az adatok kezelésének.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Kulcsszó menü » Kulcsszó adatbázis » Új honlap felvétele

Kulcsszó Adatbázis menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.