Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kulcsszó adatbázis:
Új kulcsszavak felvétele

Új kulcsszavak felvétele

 

Az új kulcsszavak felvétele fontos és szükséges ahhoz, hogy a weboldal tulajdonosa a SEOZSENI tervezőjének beavatkozása nélkül is végezzen a mindennapi teendőkkel. A kulcsszavakat egyszerűen rögzítheti egy táblázatban. Amiben a kulcsszó megnevezése mellett a keresés számát is meg kell adni. A keresés szám megadása nagyjából azt jelenti, hogy havonta hány látogatót eredményez az adott kulcsszó.

A keresések számát nem mi találjuk ki. A Google rögzíti, hogy egy kulcsszót hányszor pötyögnek be. Mi csak felhasználjuk a Google listáját. A Google Kulcsszóválasztó Eszközébe beírja a saját kulcsszavát, mire a Google kiadja a keresések számát. Ezt a saját táblázatában rögzíti. Nem is nehéz, ugye?

Google Kulcsszóválasztó Eszköz használata

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Kulcsszó menü » Kulcsszó adatbázis » [egy kiválasztott honlap]

Kulcsszó Adatbázis menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.