Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Új link felvétele

Új link felvétele a linképítés stratégiába

 

A Linképítés Stratégia központi eleme a keresőoptimalizálásnak. Itt tervezheti meg a jövőre vonatkozó linképítési stratégiáját. Az azonos linkszövegek elkerülése miatt először célszerű az összes linkkatalógust felvenni a listára. A linkkatalógusok mellett Ön azt is megadhatja, hogy milyen linkszöveggel fog regisztrálni a linkkatalógusra. Ezzel a módszerrel kezében tarthatja az irányítást.

A linkek áttekintésével azelőtt javíthatja a felmerülő problémákat, még mielőtt a linkajánlással végezne. A Pingvin-algoritmus frissítés után a rossz linkszövegeket használó weboldal tulajdonosoknak több száz linkkatalógust kellet újra felkeresni. A linkkatalógusok moderátorának kellett írni egy e-mailt, amiben kéri a linkszöveg átírását. Az ilyen esetek is elkerülhetőek a Linképítés Stratégiával.

Ezen kívül fontos szempont, hogy a listában szereplő linkkatalógusokat pillanatok alatt regisztrálhatja a Bookmarklet alkalmazással. A listán soron következő katalógus regisztrációs oldalát automatikusan megnyitja a program. Kitölti az adatokat automatikusan, majd jöhet a következő linkkatalógus regisztráció.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Új link felvétele » [egy kiválasztott honlap]

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.