Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
URL térkép felvétele

URL térkép felvétele

 

A keresők lehetőséget adnak arra, hogy saját maga beküldje weboldalához tartozó URL térképet. Az URL térképben szereplő webcímeket indexeli a kereső. Ebből jött az ötlet, hogy a SEOZSENI-ben is leegyen egy URL térkép. De itt más a funkciója.

Egy jól szervezett weboldalra jellemző, hogy sok értékes cikk található rajta. Minden cikk egyedi webcímen érhető el. Keresőbarát webcímek, melyek beszédesek. Ezeket a webcímeket hívják URL-nek. Az URL térkép tartalmazza a weboldala fontosabb webcímeit. Nem kell észben tartani, hogy milyen oldalra szeretne linképítést végezni. Ezek mind megtalálhatóak az URL térképben.

Az URL térkép az a lista, amivel Ön a jövőben dolgozni fog. Az itt szereplő webcímek fontos célpontjai a linképítésnek. Nem kell észben tartani, hogy hány linket szerzett az egyes webcímekhez. Sem azt, hogy hány egyedi domain és host szerepel. Az URL térkép egy könnyen áttekinthető táblázatban mindezeket megjeleníti.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » URL Térkép » [egy kiválasztott honlap]

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.