Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia: URL térkép összehangolása a kulcsszavakkal

Kulcsszó-webcím összehangolás

 

Az URL térképbe felvett webcímek fontos oldalakat jelentenek. Ezek az oldalak a kezdőlap témakörét fejtik ki bővebben. Az egyedi webcímek és a jó tartalom magas látogatottságot eredményezhet. Abban az esetben, ha jók a kulcsszavak.

Minél több kulcsszó keresése során jelenik meg weboldala, annál nagyobb lesz a látogatottság. Tömegesen kell keresőbarát oldalakat készíteni. Nem lehet a kezdőlap H1 vagy TITLE elemébe 50 kulcsszót bezsúfolni. Ezért a fontosabb kulcsszavakra érdemes saját oldalt készíteni.

Az URL térképben összehangolható a kulcsszó és a webcím. Jó esetben a kulcsszó keresése során az a webcím jelenik meg a Google keresőben, amint az URL térképben a kulcsszóra hangolt. A linképítés sikere és a büntetések elkerülése nagyban függ attól, hogy mennyire ügyesen tervezi meg a jövőbeli linkek építését.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » URL Térkép » [egy kiválasztott honlap]

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.