Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOzseni vevői vélemények

SEOzseni vevői vélemények

A SEOzseni más, mint a többi cég: csak itt kaphat szoftveres SEO-t. A számítógép 10 mp alatt, egyetlen kattintással végzi el azt a feladatot, amivel mások 2-3 órat szenvednek. A különbség nyilvánvalóan látszódik a fizetendő számlákon is. Más cégnél ilyen magas színvonalú keresőoptimalizálásért havonta több százezreket is elkérnek. De itt a fejlett technológiának hála, ez a pénz az Ön zsebében marad. Oké, jól hangzik. De mit mondanak erről azok, akik már kipróbálták?

Nagyon örülünk, hogy a SEOzseni-t választottuk! Gyorsan javultak a helyezéseink, és az admin felületen átláthatóan mérve van minden fontos adat, így tudjuk mire költünk.
Gócza Gergő
Több tíz éve jelen lévő konkurens weboldalakat sikerült beelőzni János segítségével, pedig az én oldalam csak pár hónapja létezik! Régi motorosnak számítok már az Internet Marketing területén, keresőoptimalizálással is aktívan foglalkoztam korábban. De a SeoZseni segítsége nélkül csak a középmezőnyig jutottam. Most több kulcsszóra is nem hogy az első oldalon, hanem az ELSŐ HELYEN szerepel az oldalam. Ez mindent elmond János SeoZSenialitásáról. :)
K. Krisztián
2011 környékén kezdtük a vállalkozásunkat a weboldalunk készítője ajánlotta, hogy próbáljuk ki a seozsenit. Használatával azóta már több weboldalunk számtalan kulcsszóval az első helyen vagy az első oldalon található évek óta. Nagyon meg vagyunk elégedve csak ajánlani tudjuk!
Fekete Éva
Bár barna a hajam, tréfásan szoktam mondani a számítástechnikusoknak, hogy egy "technikai szőke" vagyok, így álljanak hozzám. Verdes János pontosan értette ezt. Nagyon hálásak vagyunk neki a szolgáltatásaiért, a körültekintő, minőségi munkájáért. Köszönetünk! Weboldalaink remekül teljesítenek a keresőrendszerben, sokat lendített ezen a SEOZSENI. Így mindazoknak, akik most még csupán lamentálnak azon, hogy érdemes-e ezt a szolgáltatást igénybe venni, csak azt tudnám röviden mondani: IGEN! A számok magukért beszélnek...
Halzer Dorottya
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom. Vállalkozásom mióta a Seozseni foglalkozik vele fellendült. Sokat koszonhetek neki. Megbizható, pontos, preciz. Ha telefonon zaklatom készséges. Ha nem is veszi fel a telefont, visszahív. Örulok neki, hogy ajánlas alapján Őt választottam. Segített honlapom hibáinak kijavítasaban illetve ha zűr volt vele, a megoldásaban. Ezert külön hálás vagyok. Mindenképpen a SeoZsenit ajánlom azoknak, akik egy sikeres honlapot szeretnének fenntartani.
Németh Krisztina
Két hét alatt átlagosan 30 helyezéssel előrébb az összes fontos kulcsszavunkra. Ebben a tempóban 2 hónapon belül ott leszünk az első oldalon, ami bőven a vállalt hat hónapos időtartamon belül van, ráadásul úgy, hogy maximum néhány óra munkaidőráfordítást igényelt az egész folyamat. Ez mindent elmond... [fél évvel később] Kiemelkedően jó a szolgáltatásod, valóban az első helyeken vagyunk a kulcsszavakra
S. Gergely
A SEOZSENI-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
A kulcsszavak hétről-hétre csak előrébb és előrébb haladnak! Már alig várom, hogy a havidíjas szolgáltatásra előfizethessek! Bátran ajánlom azoknak, akik időt és pénzt szeretnének spórolni weboldaluk előkelő helyezésének elérésében.
Horváth Tamás
A weblapom elkészülte után kezdtem neki a keresőoptimalizálásnak, ami számtalan akadályt gördített az utamba. Laikusként keresgéltem a neten napokon keresztül hasznos információk után míg végre megtaláltam a Seozseni oldalát, ahol a leghasznosabb cikkeket találtam keresőoptimalizálás témában. Ennyire részletes és kezdőknek is érthető leírással nem találkoztam. Jelentősen megkönnyítette a munkámat, hogy elérjem a célomat. Köszönettel tartozom az oldal létrehozójának.
Prummer Imre
Még csak 1-2 hete dolgozunk együtt, de már most nagyon elégedett vagyok. A megrendelés után azonnal felvették velünk a kapcsolatot és minden lépésről tájékoztatnak azóta is. A kommunikáció gördülékeny mind e-mailben, mind telefonon. Választ kapunk minden eddig felmerült kérdésünkre, minden. A rendszer nagyon komplex és szuper ahogy fel van építve, profi munka. Egymás után indultak be a különböző folyamatok, kulcsszó keresés, rangsorolás, mennek a PR cikkek és a linképítés is.
M. Ágnes
Kulcsszó helyezés SEOZSENI linképítés előtt - után. Véletlenül találtam Verdes János oldalára és a szolgáltatásra, linképítés. Mát több dolgot, ajánlatot kipróbáltam előtte de azok nem nagyon hatottak. Igazán mondva az elején nem nagyon hittem benne hogy sikerülni fog... De amikor megkaptam a jelentést, hogy a "zeneelmélet" kulcsszavak között bekerült a honlapom a vezető első 4 helyre akkor rögtön utánanéztem. Az eredmény magáért beszél; ki lehet mindjárt próbálni, a Googel keresőbe zeneelmélet, -et beütni és az én oldal 2. helyen a Wikipedia után jelenik meg. Ehhez több kommentár nem kell!
Klotz János
Többéves partnerei vagyunk (VIP tagsággal) a SEOZSENI vállalkozásnak. Honlapunk az első helyen szerepel a két legfontosabb kulcsszóra és még más kulcsszavakra. A portál fejlesztőin kívül, sokat köszönhetünk annak a SEOZSENI tudásnak, ami a tartalom fejlesztésében a rendelkezésünkre állt. A Google mérnökei folyamatosan változtatnak az algoritmusokon. Azt a célt tűzte ki, hogy a keresőkifejezésekre a legrelevánsabb találatok kerüljenek az első helyre. A változásokhoz (Pingvin, Panda, stb.) állandó figyelem és a változásokhoz való folyamatos alkalmazkodás szükséges minden piaci szereplő részéről. Olyan ez, mint az evolúció. Csak a legjobbak maradnak fenn. Összességében meg vagyunk elégedve a SEOZSENI vállalkozással, bátran ajánljuk mindenkinek.
Lőkös Gábor
A megújult weblapunk elkészülte után elengedhetetlen volt, hogy megfelelő keresőoptimalizálást kapjon az oldalunk. Ajánlás alapján esett a választás a SEOZSENI-re. A fél év alatt elért eredmények alapján maximálisan elégedett vagyok! A legtöbb keresőszóra dobogós helyen szerepel a weblap, köszönhetően az elmúlt fél évben történt keresőoptimalizálásnak. Bármilyen kérdéssel fordultam Jánoshoz mindig rugalmas volt és nagyon rövid időn belül választ kaptam a kérdéseimre. Sok új ügyfelet köszönhetünk a SEOZSENI-nek, köszönöm az eddigi munkát!
Pátkai Zsolt
Cégünknek kilenc weboldala van. Először egy weboldal linképítését bíztuk a SEOZSENI-re, az első év után pedig úgy döntöttünk, a többi nyolc weboldalunkat is rá bízzuk.
S. Melinda
Együttműködésünk nem ma kezdődött és csak örülni tudok annak, hogy a SEOZSENI az egyik, ha nem a legjobb partnerem. Egy ilyen kapcsolatban a legnagyobb értékek számomra a szakmai tudás, a megértés, segítőkészség, a vállaltak pontos végrehajtása és nem utolsósorban a megkereséseimre történő gyors reagálás. Ezeket itt megtaláltam. Ezek után természetes, hogy a közös munkát hosszabb távra tervezem. Köszönöm, János
Sólyomvári Géza
Rendkívül elégedett vagyok Verdes János széleskörű, egyedülállóan hozzáértő szakmai munkájával a weboldalaimon és emberi, segítőkész hozzáállásával. Ő megbízhatóan elérhető, amikor kérdéseim, kéréseim merülnek fel. Gyorsan végezte a munkáját és ebből kifolyólag is gyorsan jelentkeztek az eredmények. A munkámban mindez nagy biztonságot jelent. Nyugodt szívvel foglalkozhatok ahhoz, ami az én területem. A SEOZSENI egy fantasztikus fejleszés, ami sehol-máshol nem elérhető. Az árak bőven megérik a befektetést. Biztonsággal nem az ablakon folyik ki, azt adja, amit igér. Mindezekért csak hála, köszönet és folyamatos jóérzés él bennem. ÉN MEGTALÁLTAM AZ IGAZIT EZEN A TERÜLETEN!
Ollár Csabáné
Egy véletlen folytán találtam a SEO Zsenire a neten. Elolvastam a bemutatkozást és kértem egy ingyenes konzultációt este 7-re. A telefon a megbeszélt napon csörgött a megbeszélt időben és megyegyeztünk. Verdes János az a személy volt a SEO-val kapcsolatban, akit kerestem és azóta is az előfizetőjük vagyok. Hogy miért? Megbízhatóság, pontosság, korrekt ár és viselkedés, ja és nem utolsó sorban PROFI munkavégzés!!! Ez a pasi tényleg egy zseni, csak ajánlani tudom.
Hegedüs László
A seozseni szolgáltatás egy komoly, megbízható dolog. Először is nagy tudásbázist oszt meg ingyenesen az érdeklődőknek. A honlapon fontos tények, tippek vannak amik érthetően jól vannak megfogalmazva. Mindenki tudja ezt követni, és a gyakorlatban megvalósítani. A honlapom optimálás a Google- ban való helyezése lényegesen javult. Én továbbra is igénybe akarom vanni ezt a szolgáltatást. Különösen akkor amikor ki lesz bővítve. Verdes Jánosnak vannak új ötletei a keresőoptimalizálás továbbfejlesztésére. Egy kitűnő magyar szolgáltatás, ami a nemzetközi mezőnyben is élen van. Mindenkinek komolyan ajánlom!
K. János
János egy zseniális seo szakember! Ügyesen alkalmazza a keresőoptimalizálás világában a már fiatal korában megszerzett programozói, és a később tanult seo szaktudását a Magyar vállalkozók nagy örömére. Ha csak elmerülsz a weboldala tartalmában láthatod, hogy komoly értéket ad számodra ingyen, mellyel akár magad is elboldogulsz a seo útvesztőiben. Azonban, ha nincs időd és energiád megtanulni ezt az összetett szakmát - akkor megtaláltad azt a seo szakember, aki látogató gyárat csinál a weboldaladból :-)
Demeter Miklós
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter
Elképzelhetetlen, hogy ebben az életünk minden területét átszövő, mindenben a pénzről szóló mai világunkban egyszer csak egy ilyen ingyenes, önzetlen segítőkész lehetőségre találjunk! Márpedig a SEOZSENI tökéletesen ilyen! Csodálatos lehetőség mindnyájunk számára, akiknek nem áll rendelkezésére sok tízezer, százezer forint ahhoz, hogy programokat, vagy szakértőket vásároljunk, hogy segítségükkel előbbre juthassunk, ismertté tegyük weboldalunkat. Verdes János és csapata szinte kezünket fogva vezet és juttat egyre előbbre a ranglsitákon, számtalan módon nyújtva lehetőséget a hatékonyabb linképítések területén, a sikeres kulcsszavak szűrésében, PR cikkek megírásában, társoldalak felderítésében. Én csak a köszönet szavaival tudok róluk beszélni, és egyben ajánlani mindenkinek, akik hasonló nehézségekkel küszködnek, mint én is hosszú hónapokon keresztül, amikor mozdulatlanul álltam, teljesen reménytelenül az előbbrejutás területén. Köszönöm, kedves Verdes János, köszönöm kedves SEOZSENI
Brigovácz Mihály
A SEOZSENI egy olyan fantázia név volt számomra is mikor az interneten rátaláltam, mely sugallja azt, amit valóban meg is tud valósítani a mindennapok során. Bizalmamra nagyon gyorsan rászolgált és sokat segített az önálló munkavégzésével és minden fajta áltudományosság nélkül magyarázott el mindent, amit nem értettem. Majd pár hónap alatt elérte a várt eredményeket. A siker és a minőség garanciája Verdes János személye, melyet mindenkinek csak ajánlani tudok.
Kovács Tamás
János egy kincs!!! Évek óta menedzseli virágküldő szolgálatunk webshopját, segít minket a dobogón tartani. Legális eszközökkel, átlátható módszerekkel, rendszeres törődéssel gondoskodik róla, hogy lapunk az élen járjon. Nagyon hálásak vagyunk szakértelméért.
Józsa Judit
Korrekt, alapos, udvarias. Csak ajánlani tudom (és ajánlottam már) másoknak.
Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Megbízható cég.
Károlyi Mária
Ma már szinte minden cég számára a legfontosabb az online jelenlét. Mivel nem sok időnk van az online feladatokra, ezért mindenképpen olyan céget kerestünk, ahol "valaki" automatikusan megcsinálja helyettünk :) És nem kerül milliókba...
Hidasi Norbert
A link építést követően szinte azonnal jelentkeztek a helyezés javulások több fontos és egyben nehéz kulcsszóra. Jónak tartom azokat a rendszereket és szolgáltatásokat ahol az adott összeg bedobása után kijön a kívánt végeredmény. Ez olyan volt. Köszönöm!
Keller János
2018-ig már több seo cég is lehúzott. Az Adwords sem működött, mert a konkurencia rendszeresen lekattintotta a hirdetéseimet. Rengeteg feleslegesen kidobott pénz után végre rátaláltam a SEOZSENIRE. Amit János megígért, az úgy is lett, pontosan a vállalt időre. Öröm volt fizetni neki! :) Élmény volt nézni, ahogy jött felfelé az oldalam a keresőben. 1 hónap után már az első oldal alján szerepeltem. 2 hónap után már 5-7 helyen. 3 hónap után és azóta is az 1-3 helyen vagyok. A legjobb érzés az volt, mikor az egyik, engem is lehúzó seo cég vezetője felhívott, hogy menjek vissza hozzájuk. Elmondta, hogy igazam volt, az alkalmazottai felét azóta kirúgta, és most már "istenbizony" dolgozni fognak. Nézzem meg, hogy az akkori gugli első is az ő remek munkájuk! Hát az volt az utolsó hónapjuk, hogy elsők voltak a megrendelőjükkel. :) A SEOZSENI tényleg ZSENI!!!
Bagi György
A rendszer használata egyzerű és nagyszerű! Pillanatok alatt feltölteni PR cikket. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ujréti János
A SEOZSENI-nek hála rengeteget javult az oldal helyezése már az első hónap után. Ha SEO, akkor csak a SEOZSENI.
M. Marianna
Az internetet böngészve, hogy hogyan tudnám nemrég indított honlapomat mielőbb eljuttatni a célközönséghez, találtam rá a SEOZSENI-re. Itt a SEO minden eszköze megtalálható, amire szükség van ahhoz, hogy beelőzd a konkurenseket. Szeretném én is a SEOZSENI keresőoptimalizálás és linképítési tippjeit, eszközeit használva a honlapommal egyre jobb helyezéseket elérni a Google keresőben.
K. Béla

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.