Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Webcímenként egyedi linkajánló szöveg

Webcímenként egyedi linkajánló szöveg

 

Amikor weboldala több kulcsszóra is koncentrál, találkozni fog egy jelentős problémával. A linképítéshez minden egyes témakörben új leírást kell készíteni. Nem használható ugyanaz a kutyákról szóló leírás a macskás lap linkajánlásához. Az állatokról szóló weboldalát pedig a kutya illetve a macska témában is szeretné az első helyen látni.

Ilyenkor összekavarodnak a szövegek. Idővel már nem is emlékszik, hogy milyen szöveget használ. A rendetlenség kedvét veszi a további linkajánlástól. Ebből a zűrzavarból csak úgy menekülhet ki, ha minden egyes webcímhez egyedi linkajánló szöveget tud megadni. A SEOZSENI kiváló lehetőséget ad erre. Az URL-térképbe felveheti weboldalához tartozó webcímeket. Itt megadhat minden webcímhez egyedi linkajánló szöveget. A Bookmarklet használata során a rendszer azt a leírást fogja használni, amit Ön a webcímhez megadott.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Áttekintés » [egy kiválasztott honlap] » Webcímek és Linkadatok táblázata » Adatok link megnyitása

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.