Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőbarát weboldal készítés

Weboldal készítés: Keresőbarát honlapok és webáruházak üzemeltetése

Napjainkban már alapvető elvárás, hogy egy vállalkozásnak legyen saját honlapja. A weboldal készítés folyamata elsőre bonyolultnak tűnhet, ám ez közel sincs így. A weboldal készítés pár évtizede még külön szakmának számított, alapvetően programozói tudás kellett egy működő weboldal elkészítéséhez

Sokan azt gondolják, hogy egy honlap összeállítása “néhány kattintás”, illetve, hogy az egyedi céges weboldal készítés költségei túl magasak. Tény, hogy ha minőségi oldalt szeretnénk, akkor annak elkészítését érdemes profi, tapasztalt szakemberre bízni, a minőséget pedig minden esetben meg kell fizetni. Egy teljesen egyedi programozású weboldallal szemben egy WordPress alapú weboldal készíttetése mind az elkészülési idő, mind a költségek szempontjából kedvezőbb megoldás.

Az egyedi weboldal készítés többsége WordPress-re épül, amelyet megfelelő szakértelemmel, egyéni igényekhez lehet igazítani, köszönhetően a rendszer rugalmasságának. Honlapunk tehát funkcionalitásában is személyre szabható. Az egyedi grafikai terv kialakításával és a modulok beállításával, extra funkciók programozásával lényegében egy egyedi sablon készül. Ennek köszönhetően weboldalunk garantáltan összetéveszthetetlen lesz.

Mit jelent pontosan az egyedi weboldal készítés?

Egy modern weboldal napjainkban nem csak egy digitális szórólap a legfontosabb tudnivalókkal. Ma már komplett online marketing megoldásokat építünk egy-egy weboldalba, hírlevél kezelő rendszereket, online statisztikákat, így a vállalkozó nem marad magára az online marketing tervezésekor és kivitelezése közben. A weboldal készítés is teljesen reneszánszát éli, valamikor a kétezres évek elején készült utoljára webshop idehaza.

Nincsenek konkrét szabályok, nincsenek általános folyamatok a honlapkészítés során, de mint mindent, itt is tervezéssel célszerű kezdeni. Nem érdemes sablonból és nyílt forráskódú rendszerből weboldalt készíteni, mert gyenge minőségű lesz. Sokan már a tervezésnél elrontják a folyamatot és ezután a project sikertelenségre van ítélve. Sőt ahol nincsen tervezés, ott egészen biztosan csak silány eredény várható.

A weboldal készítés egy több tevékenységet magában foglaló, összetett szolgáltatás. Van benne marketing, értékesítés, grafika, programozás, szövegírás, fordítás - hogy csak a leggyakoribb eseteket említsem.

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.